Jan Ø. Jørgensen: Det er svært at præstere ved All England

Verdensranglistens nummer fire danske Jan Ø. Jørgensen missede i går muligheden for en finale mod Lin Dan ved German Open. Danskeren ser dog fremad mod en All England-turnering, hvor han sidste år spillede sig i finalen, og fik et af sin karrieres højdepunkter.

Læs også: Video: Hør hvad Viktor, Gade og Jan Ø tænker om udviklingen i herresingle

Mange om buddet
Når All England i næste uge sparkes i gang, så er det med hele verdenseliten samlet i en turnering, hvor alle ønsker at gøre det godt. Jan Ø. Jørgensen kender det faktum, og han ved hvor udfordrende det er netop at gå rigtig langt i turneringen i Birmingham.

– Det er svært at præstere i All England. Der er så mange, der gerne vil det. Så jeg tager det kamp for kamp, og så må vi se, hvor langt det rækker, udtaler Jan Ø. Jørgensen til DR Sporten.

Læs også: All England: Jan Ø. i overlegen stil

Sidste års finaleplads var et fantastisk resultat for Danmarks i øjeblikket højest rangerede herresingle-spiller, og Jan Ø. Jørgensen vil da for alt i verden også i år forsøge at spille sig videre til finalen ved All England.

– Jeg havde en rigtig god oplevelse sidste år ved at stå i finalen. Det er noget af det største, jeg har prøvet. Og det vil jeg gøre alt, hvad jeg kan for at prøve igen, siger Jan Ø. Jørgensen til DR Sporten.

Den tatoverede dansker har dog fået en hård lodtrækning til turneringen, hvor han – trods sin 3. seedning – allerede kan løbe ind i Lin Dan i en eventuel kvartfinale. Han skal dog først forbi Hsu Jen Hao fra Taiwan, som er Jørgensens modstander i første runde.

Her på Badmintonbladet.dk vil vi fra i morgen give dig optakt og en masse nyheder om All England som starter på tirsdag.

Kilde: DR Sporten

Læs også

Et plaster på såret for danske spillere: Får protected ranking

De to skadede danske spillere Jan Ø. Jørgensen og Joachim Fischer får lidt at trøste …