Japan Open med deltagelse af 11 danske spillere

Peter Gade siger farvel til Japan Open. Foto @ Badmintonphoto

Det er med forventningens glæde, at vi venter på SuperSeries turneringen Yonex Open Japan, der starter i morgen med kvalifikation i herre- og damesingle, og hovedturneringsstart på onsdag d. 19. september.

Turneringen er på forhånd ramt af afbud fra den kinesiske trup på grund af politiske stridigheder om nogle øde øer i det østkinesiske hav.

Peter Gades farvel i gang
Det bliver den første af de sidste turneringskampe Peter Gade kommer til at spille. Verdensstjernen har valgt Japan Open, Denmark Open, French Open og til slut Copenhagen Masters som afskedsturneringer for en glorværdig karriere. Netop Japan Open vandt Peter Gade tilbage i 1998 og 1999. Denne gang skal vi nok ikke forvente at se ham på podiet, og idet hanskal møde finalisten fra China Masters Hu Yun fra Hong Kong i første runde, er det slet ikke sikkert, at danskeren får mere end en enkelt kamp. Men man har lov at håbe.

Yonex’ hjemmebane
Næsten alle de bedste danske spillere stiller op i Japan, ikke mindst fordi turneringen afholdes i Yonex’ hjemby Tokyo. Adskillige af de danske badminton-esser er sponsorerede af Yonex, heriblandt Peter Gade, Carsten Mogensen, Mathias Boe og Viktor Axelsen.

De danske deltagere er:

Julie Houmann
Tine Baun
Anders Kristiansen
Hans-Kristian Vittinghus
Viktor Axelsen
Jan Ø Jørgensen
Rasmus Bonde
Mads Conrad
Carsten Mogensen
Mathias Boe
Peter Gade

Se  lodtrækningerne for alle danskere spillere i Japan Open

Læs også

Axelsen trækker sig fra kamp

Viktor Axelsen måtte trække sig i anden runde af Indonesia Masters.  Axelsen var oppe mod …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.