Julie Finne-Ipsen

Julie Finne-Ipsen badmintonblog

Velkommen til min blog. Mit navn er Julie Finne-Ipsen, og jeg er 22 år. Jeg startede i mine unge dage i Ballerup Badmintonklub som 6 årig, og jeg har spillet i Værløse, siden jeg var 10-11 år, og der spiller jeg stadig.

Hvad er din største sejr i karrieren?
– Det er svært at sige, men én af de mest mindeværdige sejre var Rikke Søby og min sejr i første runde ved All England 2017 mod Mahadewi Istirani og Tiara Rosalia fra Indonesien, fordi det skete på én af de største scener.

Hvem er dit store badmintonidol, og hvorfor?
– I forhold til min doublekarriere er det nok Zhao Yunlei, da jeg synes, at hun spillede virkelig lækker badminton, og det er noget, som vi alle drømmer om. Jeg synes, at hun havde en fantastisk teknik, og hun arbejdede godt og var dygtig.

Hvorfor startede du til badminton?
– Jeg havde en ketsjer i hånden, siden jeg kunne gå, fordi min far var træner, så det har stammet derfra, og så fandt jeg ud, at jeg godt kunne lide det.

Hvilken turnering er din yndlingsturnering, og hvorfor?
– Det er et svært spørgsmål. Jeg synes altid, at Denmark Open er mega fedt, da det foregår på hjemmebane, og man har altid publikummet med sig, men det er også sjovt at være ude og spille i verden.

Hvor ser du dig selv badmintonmæssigt om fem år?
– Jeg håber rigtig meget, at Rikke og jeg kan spille os i top 10, hvor det bliver rigtig spændende, så vi forhåbentlig kan gøre Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl kunsten efter.

Hvilke sponsorer har du?
– Lige nu har jeg FZ Forza som sponsor, og dem er jeg rigtig glade for at have, da de støtter og hjælper mig. Jeg har ikke andre, så jeg søger rimelig aktivt nu.

Alle Julie Finne-Ipsens blogindlæg på BadmintonBladet: