Julie Houmann badmintonblog

En koncentreret Julie Houmann. Foto @ Badmintonphoto
En koncentreret Julie Houmann. Foto @ Badmintonphoto

Julie Houmann
Julie er født i 1979 og spiller for Skovshoved Badminton. Julie har vundet internationale titler i både damedouble og mixeddouble. De seneste år har hun opnået rigtig flotte resultater med både Mads Kolding  (EM-sølv) og hendes nuværende makker Anders Kristiansen (vinder af Bitburger Open).

Julies sponsorer
Julie er idag sponsoret af rekvisitfirmaet Yonex samt Club La Santa, Rawbite, Stability og Bobble. Hun spiller med badmintonketcheren Yonex ArcSaber 9FL og i Yonex SH1306 – Power Cushion-sko.

VM som mål
Oprindeligt kommer Julie fra Bornholm, hvor hun spillede for Allinge-Sandvig (ASG). Siden har hun på vej til Skovshoved spillet for Odense og Lillerød. Årets målsætning for den stærke mixedpige er at kvalificere sig til VM i Ballerup med Anders Kristiansen.

Her på BadmintonBladet kommer Julie til at blogge omkring de udfordringer i hverdagen og til turneringer, der kan komme som badmintonspiller. Dernæst vil hun blogge omkring sunde kostvaner.

Det er sjovt!
At være med på topniveau i badminton kræver meget; derfor skal det også være sjovt. Julie fortæller:

– Det bedste ved badminton er, at jeg får mulighed for at konkurrere mod de bedste i verden samt bruger min tid på noget, som jeg i bund og grund synes er rigtig sjovt!

Hvis du også synes, at det lyder spændende, så hold øje med denne hjemmeside eller vores Facebook-side.

Alle Julie Houmanns blogindlæg på BadmintonBladet: