Julie Houmann blog: Forberedelse til Guldmatchen

Julie Houmann er i gang med forberedelserne til DM-finalen for hold. Foto @ Badmintonphoto

Så blev det min tur til at åbne ballet her på bloggen 🙂

I SIF går vi i disse dage og lægger sidste hånd på forberedelserne til Guldmatchen. På programmet i SIF træner jeg 2-mod-1, Lian træning og kampe. Jeg får også lavet lidt multi med PK, som kører mig rundt i gryden, da han mener jeg som mix-pige ikke bevæger mig meget ud af min comfortzone, som er en lille cirkel oppe ved nettet 🙂

Jeg har fanget 2 af SIFs profiler til torsdagens træning med hvert deres fokus:

–       Mads, arm i arm med vores seje kineser Lian og en masse rækker med fjerbolde.
–       Jan, der får specialtræning af det yngste skud på stammen i Visco-familien.

Jeg er sikker på, at hele holdet er klar til på torsdag i Farum Arena, og jeg glæder mig så meget til at opleve stemningen, de spændende kampe og naturligvis komme ind i ”min boble” til min egen kamp. Jeg vil dog – som altid – fokusere på at have det sjovt og smile, så kommer jeg længst med mit spil på banen.

Vi ses torsdag i Farum!

Kh Julie

Læs også

To nederlag til det danske UVM-hold på andendagen

Det danske landshold til UVM spillede i dag mod Kina og Taiwan, og det blev …

2 Kommentarer

  1. Ballet er åbnet…og du er ballets dronning 🙂 Held og lykke på torsdag – C og jeg hepper på dig!

  2. Tak 🙂 Vi har brug for alt den støtte vi kan få imorgen! Vi ses 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.