Feststemte danske spillere - Julie, Line Kruse og Anne-Thea Madsen

Julie Houmann blog: Kom så, Danmark

Et samlet dansk Sudirman Cup-hold anno 2013. Foto @ Badmintonphoto

Vi er godt i gang med Sudirman Cup i Kuala Lumpur, og Danmark har indtil videre spillet sig frem til semifinalen efter at have besejret Taiwan med 3-0!

Vi ankom i torsdags, og dagene er bare fløjet afsted med træning i hal, styrketræning, kampe i Putra Stadium og afslapning. Danmark endte som nr. to i puljen, og heldigvis artede lodtrækningen sig sådan, at vi undgik Kina i kvartfinalen, og fik Taiwan istedet. I morgen er det så semifinalen, og her møder vi de stærke kinesere. Selvom de er klare favoritter, føler jeg stadig, vi har en chance, hvis vi rammer dagen – det må alt andet lige være dem, der har alt presset og skal præstere.

Feststemte danske spillere – Julie, Line Kruse og Anne-Thea Madsen

Min rolle på det danske landshold har på denne tur været at ”være klar i kulissen” hvis der skulle blive behov for mig, og ellers give den max gas som heppekor, så spillerne inde på banen føler, der er opbakning ude fra lægterne. Jeg sørger for at passe træningen herude, dvs. få lavet min styrketræning og komme i hallen og spille noget fjer.

Det er dog ikke helt det samme som i Danmark. Der er ingen aircondition i træningshallen, så jeg sveder virkelig meget væske ud og bliver hurtigt træt i krop og hoved efter blot 45-60 minutter. Det gælder om at få fyldt depoterne op igen efter sådan et træningspas.

Jeg håber I er med os hjemme i Danmark i morgen. Vi får brug for al den støtte, vi kan få! Se med live på TV3 Sport1 fra kl. 12 – vi ses på skærmen 🙂

Kom så Danmark!

Kh Julie

Læs også

To nederlag til det danske UVM-hold på andendagen

Det danske landshold til UVM spillede i dag mod Kina og Taiwan, og det blev …

En kommentar

 1. hej Jukie!

  det lyder dejligt at Danmark er kommet så langt.
  Vi er i Kbh og der kan vi ikke se sport 3 🙁 – slet ingen sportsprogrammer og kommer først hjem søndag, så hvis du gider må du godt lige opdatere mig pr mail/facebook.
  kan I nu gå ud og tage en sølv/guldmedalje med hjem.
  knus
  Betty

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.