Julie Houmann og Anders Kristiansen har begge indstillet deres internationale badmintonkarriere.

Julie Houmann blog: Marginaler mod Markis Kido til Malaysia Open

Julie Houmann og Anders Kristiansen røg ud forleden med mindste marginal.
Julie Houmann og Anders Kristiansen røg ud forleden med mindste marginal.

Anders og jeg har spillet kamp  mod de 8.-seedede indonesere, Markis Kido og Pia Zebadiah Bernadeth i Malaysia Open. Vi tabte med mindst mulige marginaler 24-22 i 3. sæt. Øv.

Tredje sæt, stillingen 20-19 til os. Matchbold. Kido smasher den ned, øv. 20-20. Kido server kort, vi vinder bolden. Stillingen 21-20 til os. Matchbold igen. Kom så 🙂

Skal vi serve kort eller lave en svip som har været en succes i tredje sæt. Vælger kort serv. I nettet, øv. 21-21. Pia server, vi skyder den ud over baglinien. Matchbold til Indonesien. Pia server kort, vi vinder bolden. 22-22. Begge par spiller lidt forsigtigt, spænder op og håber på en fejl fra modstanderen. Desværre taber vi de næste to point til resultatet 24-22 til Indonesien.

Puha, den er lidt hård at sluge når vi var så tæt på med to matchbolde. Marginalerne kunne ligeså godt falde ud til vores fordel, men sådan skulle det ikke være i Malaysia denne gang. Nu er det indbyrdes opgør 1-1, så næste gang vi igen står overfor hinanden i en turnering, så er det vores tur til en sejr 🙂

Men i morgen når vi vågner er følelsen dog alligevel positiv. Vi har endnu engang bevist, at vi kan spille lige op med top-10 par i verden, og være få marginaler fra at hive sejren hjem, som vi gjorde mod dem til China Open i november. Det giver motivation hos både Anders og jeg.

Vi har dog stadig mange ting, vi skal hjem og arbejde med i træningslokalet. Vi har haft en god og konstruktiv snak efter kampen og lagt en plan for, hvad der skal prioriteres, når vi kommer til DK, så vi kan stå endnu skarpere næste gang, vi går på banen.

I morgen skal den sidste dag i Kuala Lumpur og solstrålerne nydes.

Vi ses derhjemme i DK til snemand Frost. 🙂

Kh Julie

Læs også

Ny cheftræner/sportschef i Greve Strand Badminton

Igennem et stykke tid har det været et stort ønske at få en trænerprofil med …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.