Julie Houmann og flere andre danske spillere glæder sig over publikums opbakning i Ballerup

Julie Houmann blog: Mit daglige morgenfix

Julie Houmann med fuld koncentration ved nettet. Foto @ Badmintonphoto

Mit morgenfix – ja, du tænker sikkert flere tanker om, hvad det mon kan være. Det kan selvfølgelig også være mange ting, men i mit tilfælde gælder det kosten.

Når jeg ikke er på farten til turneringer diverse steder i verden, så prøver jeg at få et shot Spirulina hver morgen, når jeg er hjemme i København. Jeg vil godt indrømme, at det krævede lidt overvindelse at drikke i starten, først og fremmest på grund af smagen men også på grund af den grønne farve, som udseendemæssigt ikke appellerer til nydelse.

Men efterhånden har jeg lært at sætte pris på dette lille morgenfix, og med lidt frisk citron i smager det faktisk helt ok efterhånden.

Jeg kunne godt forestille mig at skræmme dig, væk når jeg fortæller, hvad Spirulina egentlig er, men når du hører, hvilke fantastiske næringsstoffer det indeholder, så kan det være, du bliver overbevist eller ihvertfald bare lidt nysgerrig.

Spirulina, Julies morgenfix.

Spirulina er en alge. Så er det sagt. En blågrøn alge 🙂

Denne alge er en rig kilde til mange næringstoffer. For at være helt nøjagtig er den en komplet proteinkilde (har alle aminosyrer) på knap 60 % protein. Den består af enhver kendt antioxidant (inkl. zink, mangan, selen, kobber, aminosyren methionin, vit E, vit B1+ B6).

Denne lækre alge (!) er også effektiv i behandling af inflammatoriske processer i kroppen, så det er en god kombination, når jeg har haft et hårdt træningspas i hallen, fitnesscenteret eller lignende. Jeg synes selv, det var lidt ekstremt at drikke i starten, men efterhånden er det blevet en rutine om morgenen. Jeg tager bare en teskefuld pulver og blander det op med vand og lidt frisk citron. Rutinen er ikke anderledes fra andre, som laver et glas med almindeligt proteinpulver og vand. Dog farven til forskel 🙂

Jeg kan i hvert fald kun anbefale Spirulina. Dog skal du lige huske tandbørsten bagefter, ellers har du grønne tænder.

Kh Julie

Læs også

To nederlag til det danske UVM-hold på andendagen

Det danske landshold til UVM spillede i dag mod Kina og Taiwan, og det blev …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.