Julie Houmann blog: VM nærmer sig

Julie Houmann er i gang med forberedelserne til VM. Foto @ Badmintonphoto

Vi startede mandag d. 24. juni med nogle hårde uger med fokus på fysisk træning og opbygning af kroppen. Det var nogle seje uger i starten, hvor jeg følte mig tung i benene efter de mange træningspas, der var på programmet. Efterfølgende er træningen dog gjort mindre fysisk hård, så vi igen kan begynde at få noget overskud.

Udenlandsk besøg
I sidste uge var der kampuge, hvor udenlandske spillere fra England, Tyskland, Polen og Malaysia var inviteret til Brøndby for at spille kampe mod os og hinanden. AK og jeg har spillet mod Mateusiak/Zieba fra Polen og Fuchs/Michels fra Tyskland. Jeg synes, det giver en god stemning og dynamik i hallen at få besøg fra udlandet. Samtidig er der mange gode kampe på programmet, så det er god træning for os, for vi skal være helt klar inde på banen og gribe chancen, hvis den kommer.

Udenlandsk besøg i Brøndbyhallen
Udenlandsk besøg i Brøndbyhallen

God sparring i Brøndby
Vi er så heldige, at AK og jeg i denne periode får god hjælp fra spillerne på Brøndbytræningen til at være så godt forberedt som muligt til VM. Dem, der ikke skal spille VM, er med til at sparre med os på træningen, og det er en uvurderlig hjælp, at de gider stå og smashe på os, være oplæggere i øvelser og i det hele taget bruge deres tid og energi på at hjælpe os. Det sætter vi stor pris på!

Fra VM-forberedelserne i Brøndby
Fra VM-forberedelserne i Brøndby

Ellers håber jeg, I nyder sommeren i Danmark i øjeblikket! Jeg prøver at prioritere at komme ud i solen hver dag og koble lidt fra, det gør mig glad og samtidig får jeg jo dækket mit behov for D-vitamin :-).

God sommer,

Kh Julie

Læs også

To nederlag til det danske UVM-hold på andendagen

Det danske landshold til UVM spillede i dag mod Kina og Taiwan, og det blev …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.