Kim Astrup og Line Kjærsfeldt i kamp mod Ahmad/Natsir

KÆMPE SENSATION: Astrup/Kjærsfeldt sender indonesiske favoritter ud

Kim Astrup/Line Kjærsfeldt sammen i en mixeddouble havde mange ikke troet på før Indonesia Open. Danmarks bedste damesinglespiller og en af de allerbedste herredoublespillere i Danmark har imponeret alt og alle med deres imponerende uortodokse spil og mixfight. Parret har spillet sig igennem kvalifikationen og stod nu i dag over for et af de etablerede par i verdenseliten i mixeddouble. Modstanderne var verdensmestrene fra 2013 Tontowi Ahmad/Liliyana Natsir, som til og med var på hjemmebane her i Indonesien. Danskerne var derfor ikke spået mange chancer i kampen, men det skulle hurtigt udvikle sig til at blive et mareridt for indoneserne.

1. sæt var tæt, men med de berømte marginaler på danskernes side. 21-19 blev de meget overraskende cifre i dansk favør. I 2. sæt lignede det i lang tid et tredje sæt, da indoneserne var stort foran ved opholdet. Dog fik danskerne kæmpet sig fantastisk tilbage, og fik kontakt med indoneserne ved 14-14. Derefter fik danskerne endnu en god stime, og kom foran med 18-15. I slutningen af sættet gik der ikke gummiarm i den for danskerne, men de blev ved med at holde deres disciplineret spil. Sensationen blev fuldendt, da danskerne på næsten magisk vis vandt 2. sæt med 21-17.

Dette er noget af en solstrålehistorie for Astrup/Kjærsfeldt, og de skulle måske overveje at stille op sammen permanent, når de kan hive så flotte resultater ud af hatten.

Resultater fra Indonesia Open

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Kjærsfeldt er klar til at møde den olympiske mester

Line Kjærsfeldt sejrede i første runde af Indonesia Masters. Kjærsfeldt stod over for Chiang Mei Hui. Danskeren …

16 Kommentarer

 1. Vildt sejt 💪💪

 2. Wouter de mix waarvan ik sprak! 😉

 3. Flot sejr🇩🇰

 4. Peter Thomsen, 7,00 odds! Skulle have smidt på kampen!

 5. Ny mix til generationsskifte 👍🏼👍🏼

 6. 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

 7. Det er da for vildt 👏👏👏🇩🇰🇩🇰🇩🇰

 8. Sådan DK 😀🇩🇰

 9. Det var sindssygt jo!

 10. Thomas Engelstoft Lindharth 😱😱😱😱

 11. Astrup/Kjærsfeldts kamp kan ses her (tid 4.03.00) https://www.youtube.com/watch?v=gz-YSBgieCk