Kim Astrup badmintonblog

Kim Astrup – stort dansk doubletalent blogger her på BadmintonBladet

Kim Astrup Sørensen
Kim er 21 år, bosiddende i København og spiller for TSS. Kim er et rigtig stort doubletalent og var i to DM-finaler i år med henholdsvis Maria Helsbøl og Anders Skaarup Rasmussen.

Kim blev ungdomseuropamester i mixeddouble i 2011 sammen med Line Kjærsfeldt, som han også vandt EBU-turneringen Scottish International med samme år. I herredouble er Kim og makkeren Anders begyndt at spille nogle af de største turneringer i Europa, og de repræsenterede Danmark ved EM 2012.

Kims sponsorer
Kim Astrup er sponsoreret af Carlton og Ketchergalleriet.

Verdens bedste
Sin første badmintonopdragelse fik Kim i jyske Videbæk, inden turen gik til Herning og Ikast, før han havnede i AB Aarhus. Sæsonen 2013/14 spiller Kim Astrup i Team Skælskør-Slagelse.

Kims ambition på kort sigt er at vinde mindst en International Challenge-turnering på den europæiske circuit  inden sommeren 2013. Det lykkedes iøvrigt, da han vandt Portuguese International i april 2013.

Desuden vil han arbejde på at positionere sig godt i VM kval’en med henblik på at komme til VM 2014 i Danmark. På længere sigt drømmer Kim om at blive blandt de allerbedste i verden i herredouble og/eller mixeddouble.

På badmintonbladet.dk vil Kim skrive om sin dagligdag både på og udenfor badmintonbanen, og så vil den talentfulde venstrehånd komme ind på nogle af sine fritidsinteresser, samt indvie læserne i hvordan det er at være til turnering rundt om i verden.

Presser sig selv
Badminton er en komplet sport, fortæller Kim Astrup, jeg elsker at udfordre min krop og presse den til det maksimale hver eneste uge, det kan jeg gøre gennem badminton! Der er så meget, man hele tiden kan blive bedre til, idet der er så mange slagteknikker, benarbejde og mentale aspekter i spillet.

Hvis du har lyst til at få et bedre indblik i Kim Astrups badmintonverden, så følg med på badmintonbladet.dk eller BadmintonBladets Facebook-side.

Alle Kim Astrups blogindlæg på BadmintonBladet:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.