Kim Astrup blog: Brug for restitution

Kim Astrup har haft et hårdt program. Foto @ Badmintonphoto

Efter to hårde turneringsuger i henholdsvis Portugal- og Danmark International, har jeg i sidste uge prøvet at træne lidt mindre hårdt.

Men det viste sig at være en dum ide, da jeg torsdag snakkede med min fysiske træner, Mads Brink, omkring min situation. I løbet af ugen sov jeg dårligere og dårligere, min krop var smadret til træning og efter træning, selvom jeg kun trænede på 80 %. Men som sagt fik jeg snakket med Mads torsdag eftermiddag omkring situationen, og han anbefalede på det kraftigste at tage hele weekenden + mandag fri for at komme ovenpå igen og derved undgå overbelastningsskader.

Mads fortalte også, at når jeg var nået til dette punkt, hvor jeg sov dårligt, altid træt, tunge ben og træt mentalt til træning, så var det ikke nok at skrue ned på 80 %. Det ville blot gøre det endnu værre. Jeg skal helt ned omkring 20 % af max for at restituere. Så min weekend er gået med meget lidt aktivitet, men rigtig meget hygge.

Fredag bliver der slappet af, og jeg nyder starten på weekenden. Lørdag bliver jeg ringet op af Frederik Colberg, som inviterer mig til Holbæk. Jeg pakker tasken og tager afsted. Da jeg kommer derop, tager vi ud og ser lidt fodbold, og senere smutter vi ud på golfbanen, hvor vi nyder det gode vejr og spiller 9 huller. Resten af lørdagen stod på hygge og en enkelt burger i klubhuset efterfølgende 🙂

Søndag blev den helt store golfdag. Vi pakkede taskerne og tog til Holbæk Golfklub endnu en gang. Vi lejede en golfbil (jeg skulle jo restituere :D), spillede 18 hullers fantastisk golf i godt vejr, ind i klubhuset og have det sædvanlige, og så ud at spille 9 huller mere. 7 timers frisk luft, godt selskab og god afkobling fra badmintonhallen. Det har medført, at jeg idag (mandag) ligger i min seng til kl 11, jeg har skrevet dette blogindlæg og lavet lidt lektier hjemme i lejligheden. Senere skal vi til fælles spillermøde i Brøndby og jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage til hallen efter 3-4 dages afslapning og afkobling 🙂

Next up er Spanish International!!

Hyg jer og ha’ en god uge derude 🙂

KA

Læs også

Astrup og Skaarup sender de syvendeseedede ud i Kina

Kim Astrup og Anders Skaarup sikrede sig en flot skalp, da de slog de syvendeseedede …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.