Anders Skaarup og Kim Astrup kæmpede sig til sejr i dagens semifinale i Scottish Open 2013

Kim Astrup blog: Elsker at vinde!

Kim Astrup med makkeren Anders Skaarup på podiet i Portugal

Siden sidst har jeg været i Portugal i Caldas de Rainhas. Turen startede torsdag morgen, hvor jeg stod op kl 3.45 for at nå et fly kl 6.15, hvilket var meget hårdt, da jeg er glad for at sove længe…

Ankomst til Caldas de Rainhas
Vi ankom til hotellet nogle timer efter, og det var pragtfuldt vejr, 25 grader og solskin. Hotellet havde pool, men ellers var det ikke det bedste hotel, verden har set. Om aftenen tog vi ud og trænede en lille smule og fik set hallen.

To kvartfinaler
Fredag morgen startede turneringen for mit vedkommende, og det blev til 4 gode sejre, hvilket resulterede i 2 kvartfinalepladser. Lørdag morgen spillede vi kvartfinale i mix mod et indonesisk par. Vi havde svært ved at finde vores bedste spil frem og tabte desværre med 19 i 3. sæt. De to indo’er vandt senere turneringen.

Til gengæld spillede vi vores absolut bedste i herredouble og vandt både kvartfinalen og semifinalen i to overbevisende sæt.

Masser af Mario Cart
Jeg boede på værelse med Rasmus Fladberg og min makker Anders Skaarup, og vi havde travlt lørdag med at spille Mario Cart på Fladbergs computer. Søndag sov jeg længe og spillede lidt Mario Cart og spiste morgenmad med Rasmus, som havde tabt til Pablo Abian i semifinalen. Anders skulle spille finale i mix og skulle derfor meget tidligt op.

Smadret krop
Efter et par runders Mario Cart, så pakkede vi taskerne og tog ud i hallen. Min krop var rimelig smadret, og det krævede en god og lang opvarmning for at få kroppen ordentlig igang.

Første titel sammen
Finale tid….. Vi gik på banen mod de to englændere med en god selvtillid, eftersom vi havde spillet rigtig godt i de andre kampe. Spillede flød ikke, som det skulle i første halvdel af 1. sæt, men vi fik hurtigt styr på det og vandt første med 21-18. Vi havde en super god defensiv, og det var svært for de to englændere at score point på os. 2. sæt blev lidt nemmere, og vi vandt med 21-14. En rigtig god sejr, som i øvrigt var Anders og min første internationale sejr sammen 😀

Elsker at vinde 🙂

Turnering og bryllup
Onsdag tager vi videre til Frederikshavn for at spille Denmark International. Selvom vi næsten lige er kommet hjem, så glæder jeg mig rigtig meget til at spille turneringen, da vi kommer med god selvtillid i bagagen fra Portugal. Turneringen slutter lørdag, og derefter tager jeg på weekend i Videbæk, hvor jeg blandt andet skal være med til at fejre min kusine og hendes kommende mand ved deres bryllup :)!

Cheers, KA

Læs også

Astrup og Skaarup sender de syvendeseedede ud i Kina

Kim Astrup og Anders Skaarup sikrede sig en flot skalp, da de slog de syvendeseedede …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.