Kim Astrup er klar til Korea open.

Kim Astrup blog: Lærerig tur til Østen

Kim Astrup har været i Korea og Malaysia.
Kim Astrup har været i Korea og Malaysia.

Jeg er netop hjemvendt fra min første tur til østen, hvor vi spillede Korea Open og Malaysia Open.

Det var en rejse der bød på både op og nedture.

Vi startede ud i Korea med at møde nr 4 i verden Endo/Hayakawa fra Japan. Vi havde haft et par gode træninger i hallen inden kampen, set en masse video på de to japanere og følte os godt forberedte!

Kampen startede godt ud med os på 11-10, 16-14, 20-19, 21-20, 22-21, men vi kunne ikke konvertere en ud af de tre sætbolde, vi havde, selvom vi formåede at spille os til to rigtig gode chancer !!

Det var rigtig ærgerligt at tabe det første sæt 24-22 med tre misbrugte sætbolde og andet sæt viste sig at blive en sværere opgave for os at overkomme.

Vi taber rimelig klart 21-14 i et sæt, hvor vi faldt 2% i forhold til første sæt. Det er så lidt, der skal til før, at vi får 1. sæt, og så ville det have været en helt anden kamp, så det er pisseærgeligt!

De næste dage i Korea gik med at se en masse badminton, træne og hygge lidt med de andre, som også var røget ud 🙂

Turen gik herefter til Malaysia og et helt andet klima. I Korea var der minusgrader og i Malaysia var der 30-35 grader og meget høj luftfugtighed.

Forholdene var totalt anderledes. I Korea spillede vi med de mest langsomme bolde, jeg nogensinde har spillet med, men i Malaysia var boldene hurtige, og der var meget vind i hallen.

Her skulle vi møde Japans nr 2, og nr 12 på verdensranglisten Hashimoto/Hirata. Det blev en helt anden kamp og vi kom dårligt fra start, bagud 9-2. De sad på os fra starten og vi kom aldrig rigtig igang i første sæt og tabte 21-10.

Vi snakkede meget om at sørge for at bruge hele banen og ikke lade os lokke til at spille for meget fladt og hårdt mod dem.

Vi gik ud til andet sæt med optimisme og fornyet energi men det positive blev hurtigt spoleret igen ved en dårlig start og bagud 11-7 i andet, så var der rimelig lang vej til sejr. Vores spil kom aldrig igang og vi tabte 21-10, 21-12 på 32 min.

Efter kampen satte jeg mig ud bagved og kunne slet ikke begribe, hvad der lige var sket. Vi havde fået en sådan røvfuld, at alt blev tænkt igennem (kan godt være ret destruktiv, når jeg har tabt).

Men efter nogle timer fik vi snakket det hele igennem, og vi har nu fundet nogle konkrete ting, som SKAL forbedres, før vi kan udfordre de bedste i verden i sådan en hal som Malaysia med hurtige bolde og vind.

En super tur, hvor vi virkelig har fået øjnene op for vores fejl og mangler. I aften spiller vi holdkamp mod SIF  – første kamp i slutspillet som også sendes på TV3sport fra kl 19.00.

KA

Læs også

Astrup og Skaarup sender de syvendeseedede ud i Kina

Kim Astrup og Anders Skaarup sikrede sig en flot skalp, da de slog de syvendeseedede …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.