Kim Astrup blog: Målet er Korea, Malaysia og bedre helbred

Kim Astrup har været i knæ
Kim Astrup har været i knæ

Siden sidst jeg skrev, har jeg været lidt småskadet i knæet og har måtte sidde ude i et par holdkampe og melde afbud til Wales International for at skåne knæet.

Jeg begyndte at træne 100 % i går (mandag, red.) og det går den rigtige vej. I sidste uge begyndte jeg at følge Julie Houmanns råd om Spirulina om morgenen, for at få en god start på dagen. Jeg synes virkelig jeg mærke stor forskel fra før jeg begyndte at spise den, og nu hvor jeg tager 2 piller hver morgen. Udover dette, supplerer jeg med Scitec piller, 1 pille til hvert hovedmåltid. Scitec pillen, tager jeg for at gøre mine led stærkere. Efter hård træning bliver mine led slidte og Scitec hjælper mine led til at hele hurtigere og derved kan jeg træne hårdere og undgå skader.

Jeg prøver at optimere alle de steder hvor jeg kan, få at undgå disse skadesperioder jeg har haft gennem de sidste par år, og derfor prøver jeg disse kostsupplementer.

Alle produkterne bestiller jeg hjem fra det meget professionelle www.nu3.com, som er kost eksperter. Udover de rigtig gode spirulina og scitec piller, indtager jeg også deres protein pulver og coconut juice som begge er gode efter hård træning for både at få protein, mineraler og vitamin indenbords, så kroppen restituerer hurtigere.

I kan gå ind på min instagram konto: kimastrup. for at se produkterne som jeg har bestilt, ellers tjek produkterne ud på www.nu3.com.

Min plan henover julen er med 1 mål for øje, at blive 200 % klar til vores tur til Korea og Malaysia Premium Super Series i starten af Januar. Jeg arbejder rigtig hårdt for at komme tilbage, og forhåbentlig vil min krop gøre mig den tjeneste at blive helt klar til Anders og min første Asien tur som senior! 

God jul alle sammen !

Jeg giver en update senere, når jeg ved mere omkring januar-turen :)!

KA

Læs også

To nederlag til det danske UVM-hold på andendagen

Det danske landshold til UVM spillede i dag mod Kina og Taiwan, og det blev …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.