Kim Astrup har været i Korea og Malaysia.

Kim Astrup blog: Med øjnene rettet mod VM 2014

Kim Astrup glæder sig over sæsonen indtil nu.
Kim Astrup glæder sig over sæsonen indtil nu.

Det er længe siden, jeg sidst har skrevet, og det skyldtes en travl hverdag kombineret med mange turneringer i den seneste periode.

Jeg vil i dette indlæg komme hurtigt omkring min sæsonstart + alle turneringerne frem til i dag 🙂 Jeg har i denne sæson været fri for de store skader (7-9-13), bank, bank, bank, og derfor har resultaterne og formkurven været særdeles positiv her i den første halve sæson.

Det startede med to andenpladser ved Kharkov International efterfulgt af en fantastisk sejr i herredouble i Belgien, hvilket var Anders og min første sejr i den turneringskategori (International Challenge). De to uger førte os fra en placering som nr. 81 i verden op til en plads i top-50.

Efterfølgende havde vi et par ugers god træning op til London Grand Prix Gold turneringen. Her blev det til to gange 2. runde nederlag, hvilket stadig er udmærket, da det var en meget stærk turnering (et skridt under SuperSeries). Dette var også min første 2. runde i sådan en turnering 🙂

Herefter skulle vi forberede os til en af de helt store turneringer i denne sæson, nemlig Denmark Open. For første gang skulle vi sammenligne os med de allerbedste i verden, og det kom vi til. I mixeddouble tabte vi første kamp til de olympiske guldvindere Zhang Nan og Zhao Yunlei 21-17, 21-8. En god kamp som vi har lært en hel del af! I herredouble mødte vi Englands bedste par, Adcock/Ellis (nr. 19 i verden), som vi slog i en fantastisk kamp 23-21, 21-17, hvilket var vores bedste sejr på daværende tidspunkt 😉

Herved stod vi i vores første 2. runde ved en SuperSeries og skulle nu møde Koreas nr. 1 (Lee Yong Dae og Yoong Yoo Seung). I denne kamp var vi overmatchet og tabte med 21-19, 21-9.

Jeg led nederlag i begge rækker til de senere vindere af turneringen, så det var godkendt indsats igen.

En uges træningspause til vores næste turnering, som vi lige er hjemvendt fra, nemlig Bitburger Open (Grand Prix Gold). Det viste sig at blive en oplevelse, som vi aldrig glemmer….. Vi slog verdens nr. 44 i første runde fra Indonesien. I anden runde slog vi Adcock/Ellis (nr. 19) i to sæt igen, efterfulgt af en kvartfinalesejr over Thailands andetbedste par i en meget tæt 3-sæts kamp med 21-19 i sidste sæt.

I semi finalen sikrede vi os adgang til finalen med sikre 21-6, 21-16 over de bedste franskmænd.

En kort opsummering på Bitburger er, at vi før turneringen aldrig havde været længere end 2. runde, og nu stod vi pludselig med muligheden for at tage titlen.

Dog stod vores landsmænd Mads og Mads på den anden side og ville os det anderledes… De spillede en supergod kamp og gjorde det svært for os! Vi tabte i to sæt og var meget skuffede på det tidspunkt. Men efter en supersæson hidtil har Anders og jeg flyttet os fra nr. 81 på ranglisten til en foreløbig plads som nr. 27 i verden!!!!!

Nu er der 3 pladser til vores sæsonmål, som er at kvalificere os til VM 2014 som spilles i Danmark!!!!!

Let’s GO!

KA

Kim Astrup sponsoreres af Carlton
carlton_logo_tm

Læs også

Astrup og Skaarup sender de syvendeseedede ud i Kina

Kim Astrup og Anders Skaarup sikrede sig en flot skalp, da de slog de syvendeseedede …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.