Kim Astrup blog: Ovenpå igen efter “spansk” syge

Kim Astrup er på højkant igen. Foto @ Badmintonphoto

Efter 10 dages sygdom under og efter Spanish Open, er jeg nu så småt ved at vende tilbage til træningen igen.

Det er efterhånden et stykke tid siden, jeg sidst har skrevet herinde, så jeg tænkte, at nu har jeg tiden og overskuddet.

Jeg blev ramt af en mild salmonellabakterie, som har holdt mig i sengen de seneste 10 dage. Årsagen må være at finde fredag, da jeg sammen med nogle af de andre i Spanien spiser på en kinesisk restaurant, og jeg får noget kylling, som bestemt smager anderledes!!

Nå, men Spanish Open gik nogenlunde og trods sygdom blev Anders og jeg nr. 3. Vi slog i første kamp et par fra England, som vi også slog i finalen i Portugal – et fint par. Dem slår vi i to sikre sæt, og derefter skal vi møde nr. 25 i verden, de topseedede Peter Mills og Chris Langridge fra England, i kvartfinalen.

Vi spiller supergodt, og vi står rigtig godt i defensiven, som vi virkelig har arbejdet med de sidste par måneder til træning og turnering. Så fantastisk at det lykkedes. Vi vinder første sæt 21-19 – et sæt der varer 30 minutter. Andet sæt er det samme spil – lange dueller og de har rigtig svært ved at score point på vores defensiv. Vi spiller helt lige op til 18-20, hvor vi er bagud. Vi får serven ved 19-20, og Anders server 3 gode server til 22-20. 61 minutter varer kampen, som kun var 2 sæt. Det er vores hidtil bedste kamp rent spillemæssigt. På trods af sejren kan jeg mærke, at den kylling, jeg fik dagen forinden, er ved at have indvirkning på mig.

Efter kampen bliver jeg dårligt tilpas og lægger mig hjem og får en lur, indtil jeg senere skal i hallen igen for at spille semifinale mod to polakkere. De to polakkere kommer på banen i højeste gear, og vi spiller et tæt første sæt, som vi desværre taber med 21-17. De trykker fladt på alt og er gode til at holde presset på os. Vi kan ikke rigtig finde nogen løsninger på det og taber andet sæt ret overbevisende 21-14, tror jeg. En kamp, hvor vi må indrømme, at polakkerne var bedre end os på dagen!

Jeg kom hjem på hotellet efter kampen, og det var starten på en laaang og udmattende sygdom. I løbet af de næste 10 dage, tabte jeg mig 7 kg og er først nu begyndt at spise ordentligt og kunne komme ud af sengen. Jeg havde min første milde træning i morges og glæder mig til at komme i hallen igen i morgen 🙂

Hyg jer derude og nyd det danske sommervejr 🙂

KA

Læs også

Hong Kong Open: Skaarup og Astrup tager stor skalp

Kim Astrup og Anders Skaarup er videre til anden runde ved Hong Kong Open. Astrup …

En kommentar

  1. hahaha forhelved Kim! 7 kg, så vejede du vel en 45kg eller sådan noget? 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.