Kim Astrup blog: Tilbage på træningsbanen efter ferie

Kim Astrup har nydt ferien. Foto @ Badmintonphoto
Kim Astrup har nydt ferien. Foto @ Badmintonphoto

Efter en god ferie i henholdsvis Bosnien og Spanien er jeg tilbage i København og havde første træning i morges. Det er dejligt at vende hjem til en normal dagligdag igen, hvori jeg også er startet mit praktikophold hos Danmarks Gymnastik Forbund.

Her skal jeg være med til at arrangere Nordisk Mesterskab i Team Gym. Det er rart at komme ind i en normal rytme igen, med træning og ”skole”. Kan godt lide, at der er et skema at følge, så jeg holder både kroppen og hjernen i gang.

Lige nu træner vi frem mod de to første turneringer (Ukraine og Belgien) samt de første holdkampsrunder, hvor jeg for første gang skal optræde for mesterholdet TSS 🙂

Kim Astrup sponsoreres af Carlton
carlton_logo_tm

 

Læs også

De danske badmintonspillere lader forskelligt op til China Open

Dugfriske danske meldinger fra Superseries-turneringen China Open, som bliver spillet i det sydøstlige Kina, i …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.