Steffen Rasmussen vil give den gas til DM og vise en god figur.

Klar, parat, Estland

 

Steffen Rasmussen indleder Estonian mod en finne
Steffen Rasmussen indleder Estonian mod en finne

En lille håndfuld spillere er draget østover for at deltage i Estonian International, der tager hul på hovedturneringen i dag. Kun Anne Hald spillede kvalifikation i går med sin græske mixmakker; men deres anstrengelser rakte desværre ikke til at bringe dem videre til fredagens kampe.

To af hver
To dame- og to herrespillere stiller i dag op i singlerækkerne i Estonian International 2014. Anne Hald og Line Kjærsfeldt samt Steffen Rasmussen og Rasmus Fladberg går i kamp for at forsvare de danske farver. Line Kjærsfeldt har en topseedning i turneringen og starter ud mod Letlands 16-årige Jekaterina Romanova; mens Anne Hald starter ud i nederste halvdel af programmet mod finske Sonja Pekkola, som hun har mødt ved én tidligere lejlighed, nemlig i Irland sidst i 2013, hvor Hald vandt i tre sæt.

Anne Hald Jensen møder finske Sonja Pekkola i første runde
Anne Hald Jensen møder finske Sonja Pekkola i første runde

 

Steffen Rasmussen mod finne
Odenses Steffen Rasmussen står ligeledes til en finsk modstander i første runde; Kasper Lehikoinen, der ligger 57 pladser under Rasmussen på verdensranglisten. Rasmus Fladberg, der er seedet 6´er i turneringen, møder Magnus Myhre, Norge, i sin indledende kamp. De to har også tidligere krydset klinger, dog tilbage i 2012, hvor danskeren tog sejren i en tæt kamp. Pt ligger de som henholdsvis 102 og 146 på verdensraglisten med Fladberg øverst.

Følg kampene fra Estonian International 2014 via livescore

Læs også

Kjærsfeldt er klar til at møde den olympiske mester

Line Kjærsfeldt sejrede i første runde af Indonesia Masters. Kjærsfeldt stod over for Chiang Mei Hui. Danskeren …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.