Koo og Tan i problemer

Koo og Tan tabte ved Indonesia Open og skal snart til at vinde hvis de skal forblive sammen. Foto: @ Badmintonphoto

Malaysiske Kien Keat Koo og Boon Heong Tan, også bare kendt som Koo og Tan, tabte deres kamp i anden runde ved Indonesia Open til et indonesisk par, der ligger 12 pladser under dem på verdensranglisten.

To sæt
Nederlaget var til Markis Kido og Alvent Yulianto Chandra, hvor det var tæt i første sæt med cifrene 23-21. Andet sæt blev det kun til 15 point for Koo og Tan.

Sidste chance
Noget tyder på, at det ikke helt fungerer for det ellers så succesfulde toppar, der ved OL blev nummer fire. Nederlaget til det indonesiske par kommer efter, at New Strait Times rapporterede, at der snart ikke er flere chancer til Koo og Tan.

– Hvis vi hører at Kien Keat (Koo red.) bryder reglerne igen og der er beviser, vil vi lytte til hans træners anbefaling om hvorvidt vi skal droppe dem fra VM, fortæller formanden Datuk Seri Nadzmi fra det malaysiske forbund.

De andres skyld
Formanden antyder yderligere, at der er en del problemer med de to. Når de taber, er det aldrig deres skyld, men omverdenens.

– Når de taber, bebrejder de alle andre. Vi har diskuteret parret indgående idag, og besluttet at vi må tage proaktive midler i brug, fortæller han yderligere.

På trods af de svingende resultater ligger det malaysiske par stadig nummer tre på verdensrangslisten. Om nederlaget til Markis Kido og Alvent Yulianto Chandra er tungen på vægtskålen er dog usikkert, da man må erkende at Markis Kido med sin OL guldmedalje fra 2008 ikke er en hr. hvem-som-helst.

Resultater fra Indonesia Open 2013.

Kilde: New Strait Times

Læs også

Mathias Christiansen efter stor sejr: Vi ville aldrig vinde ved at være defensive

I dagens første kamp ved Indonesia Open måtte det legendariske indonesiske publikum se deres højest …

En kommentar

  1. Kido har vundet OL-guld og ligget nr. 1 på verdensranglisten. Chandra har ligget nr. 5. At tabe til dem er vel ingen skam. I øvrigt er de ikke fra Thailand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.