Foto @ Richard Skovby/DK Sportsfoto

Liga-kvalifikation: Højbjerg tager imod Triton Aalborg

Højbjerg og Morten Brødbæk tager imod Triton. Foto @ Richard Skovby/DK Sportsfoto
Højbjerg og Morten Brødbæk tager imod Triton. Foto @ Richard Skovby/DK Sportsfoto

Højbjerg Badminton Klub får i den første kamp i Ligakvalifikationsspillet besøg af Aalborg Triton tirsdag d. 21. januar kl. 19.

Nordjyderne har hentet inspiration i den græske mytologi til klubnavnet, men man skal muligvis ikke forvente meget mytologisk over opgøret mod Højbjerg.

Aalborg Triton sluttede på 2. pladsen i grundspillet i 1. division, men i ligakvalifikationskampen anser hjemmeholdet nok sig selv for at være favorit.

Højbjergs cheftræner Michael Christensen mener, at mixeddoublen og de to herresingler umiddelbart ligger til Højbjerg.

I mixeddouble møder Nanna Vestergaard og Morten Bødskov Tritons Rikke Axelsen og Simon Friis Amossen. I 1. herresingle møder Morten Brødbæk, der er nr. 10 på den danske herresinglerangliste, Simon Buus Jensen, der er nr. 34. I 2. herresingle møder Højbjergs 17-årige talent Rasmus Gemke den 21-årige Philip Valentin Bak fra Triton.

De øvrige tre kampe anser Højbjergs cheftræner for at kunne blive mere tætte, men dog med Højbjerg som favoritter. I damesingle møder Michelle Chan, der er nr. 9 på den danske damesinglerangliste, Tritons Anne Hald Jensen, der er nr. 28.

I damedouble møder Louise Grøndahl og Line Nørgaard Tritons Lee Jung Nissen og Gry Uhrenholt, og da Højbjerg-parret ‘ser gode ud til træning’, mener Michael Christensen, at det ligger til Højbjerg-sejr.

Højbjerg-træneren forudser, at den måske mest tætte kamp bliver herredoublen, hvor Martin Faaborg og Jakob Staael møder Tritons Nicklas Mathiasen og Tommy Sørensen. Sidstnævnte er med sine 34 år Tritons ældste på et ellers ret ungt hold.

Af Ingolf M Graae, kommunikationsansvarlig i Højbjerg Badminton Klub

RSL BADMINTONLIGAEN banner

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.