Henri Hurskainen kæmpede godt mod Jan Ø Jørgensen. Foto @ Scanpix

Lillerød Badminton faldt med ære mod guldaspiranterne fra Skovshoved

Henri Hurskainen kæmpede godt mod Jan Ø Jørgensen. Foto @ Scanpix

Kampreferat fra Lillerød Badminton, Jens Buck

Som forventet var Skovshoveds stjernebesatte hold en for stor mundfuld for LB, der måtte lægge ryg til et nederlag på 1-5. Trods nederlaget havde LB stor ære af kampen, og med lidt mere held i sprøjten kunne den meget vel være endt uafgjort .

LB’s enlige sejr stod Karina Jørgensen for, da hun besejrede Natalia Koch Rohde 21/17 21/19.

Kian Andersen var tæt på i 2. herresingle, men tabte til Christian Lind Thomsen 12/21 21/12 18/21 efter en kamp, hvor han indtil det sidste førte i det afgørende tredje sæt.

Næsten samme mønster blev man vidne til i damedoublen, hvor Ann Nielsen/Sara Runesten også havde teten i afgørende sæt, men endte med at tabe 19/21 21/19 18/21 til Julie Houmann/Anne Skelbæk.

Svenske Henri  Hurskainen spillede også en god 1. herresingle mod Jan Ø. Jørgensen, men tabte 10/21 19/21. Var den kamp gået ud i et tredje sæt, havde den været helt åben.

LB’s nye mixdouble med Jacob Chemnitz/Mie Falkenberg kunne intet stille op mod Carsten Mogensen/Mette Schjoldager og tabte 13/21 12/21. Det kunne heller ikke de to U 19 debutanter i herredouble, Mikkel T. Mortensen/Mads Sørensen, der tabte 11/21 9/21 til Mads Conrad-Petersen/Mads Pieler Kolding.

”Jeg er meget tilfreds med holdets indsats. Det ser voldsomt ud, at vi taber så stort, men vi er faktisk meget tættere på, end jeg på forhånd havde troet”, lyder det fra cheftræner Allan Scherfig. ”Det er kun de små marginaler, der afgør, at vi ikke får et uafgjort resultat med hjem”.

LB spiller sin næste kamp allerede torsdag kl. 19.00 i Lillerødhallen. Her møder holdet Skælskør-Slagelse, der højest overraskende tabte 3-4 til Værløse.

RSL BADMINTONLIGAEN banner

Læs også

Malaysia Masters: Damedouble sikrer første danske finaleplads

Her til formiddag var både Christina Pedersen/Kamilla Rytter Juhl, Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Mads Conrad-Petersen/Mads …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.