Lin Dan skifter klub og har forladt militæret.

Lin Dan overhaler Jan Ø. på ny verdensrangliste

Siden den tidligere verdensetter Lee Chong Wei blev testet positiv ved VM i Badminton i Ballerup sidste år, har Jan Ø. Jørgensen siddet tungt på andenpladsen på verdensranglisten. Det ophørte dog brat i morges, da den nye herresinglerangliste blev sendt ud, hvor en anden spiller havde overtaget Jan Ø’s plads på ranglisten – ingen ringere end Lin Dan.

Sejr ved Asia Championship
Lin Dan vandt som bekendt de asiatiske mesterskaber i sidste weekend efter et mistænksomt semifinaleafbud fra Chen Long, der forærede en anden kineser, Tian Houwei, en finaleplads. Der er derfor dømt suveræn kinesisk dominans på den nye verdensrangliste, hvor selvsamme Tian Houwei har sneget sig ind i top ti, og hvor Kina derfor nu sidder på hele fire af de første ti placeringer.

Viktor Axelsen taber terræn
Det er ikke kun Jan Ø. Jørgensen der falder tilbage, også Viktor Axelsen må se sig dumpe ned fra 6. pladsen til en 9. plads på den nye verdensrangliste, efter en Asien-tur til Malaysia og Singapore, hvor den unge komet ikke levede op til sine seedninger eller sin verdensranglisteplacering.

Christinna Pedersen og Joachim Fischer falder ligeledes et par pladser tilbage på verdensranglisten i mixeddouble, hvor de nu er at finde på en 4. plads.

Du kan finde de nye verdensranglister her.

Læs også

Nyrenoveret stjernearena venter de danske spillere ved Indonesia Masters

Et hav af danske spillere er med ved denne uges store badmintonturnering Indonesia Masters, som …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.