Mads Pieler Kolding har påtaget sig en tandpine, der forhindrer ham i at spille denne uges OUE Singapore Open Foto@BadmintonBladet

Mads Pieler Kolding måtte trække sig med tandpine

Herredoublen med Mads Pieler Kolding og Mads Conrad-Petersen måtte i dagens kamp trække sig allerede efter fire spillede dueller. Det skyldes en voldsom tandpine, som Mads Pieler Kolding pludselig har fået, hvilket gør det utrolig svært at spille badminton.

Der blev kun spillet fire dueller i dagens første runde kamp mod Jhe-Huei Lee og Yang Lee fra Taiwan, før Mads Pieler Kolding måtte stoppe spillet og sige tak for kamp. Det er grundet en tandpine, som er opstået ud af det blå.

– Jeg vågnede mandag morgen med en slem tandpine, og om tirsdagen var jeg i for meget smerte, så jeg gik til tandlægen, der bekræftede, at jeg havde en infektion i en af mine tænder, skriver Mads Pieler Kolding på sin Instagram-profil.

Desværre kom tandlægen med den besked, at der skulle en operation til, som gik igang med det samme.

– Jeg sad i stolen i tre timer i dag, og skal sidde her igen i morgen, hvor tandlægen skal færdiggøre det, hun startede, skriver Mads Pieler Kolding på sin Instagram-profil.

Mads Pieler Kolding understreger dog, at der ikke er meget, han kan gøre ved det udover at tage de piller, som tandlægen har givet ham. Han håber derudover, at han kan blive frisk nok til at tage flyet hjem til Danmark på lørdag.

Læs også

Opråb til nutidens unge – gå ud og fest 2.0 – Udgivet første gang den …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.