Mathias Boe spiller for Bengaluru Blasters i den indiske badmintonliga

Mathias Boe klar med ny makker til Malaysia Open i april

Blot sidste uge blev det klart for Mathias Boe, at hans faste makker gennem flere år, Carsten Mogensen, ikke kommer til at spille badminton med ham lige foreløbig – hvis nogensinde. Men så tidlig badmintonpension var den 36-årige dansker ikke parat til at give sig selv. Derfor har Boe søgt efter en potentiel ny makker, der kan supplere den stærke danske doubleherre, i hans jagt på endnu flere internationale titler.

Ex-verdensettere
De har begge været nr. 1 i verden; men kommer fra hver sin ende af jordkloden, og for fire år siden stod de på hver sin side af nettet, da de spillede om guldet i London. Nu stiller de sammen i Superseries turneringen Malaysia Open i april, Mathias Boe og Cai Yun, Kina. Ingen af dem kan bryste sig af at have vundet den malaysiske titel tidligere trods en flot portefølje af titler for begges vedkommende. Nu skal  de så gøre forsøget sammen, og det bliver mildest talt meget interessant og usædvanligt at følge.

Cai Yun har ikke spillet en international turnering siden november; begge hans tidligere makkere Fu Haifeng og Lu Kai skal ligeledes spille i Kuala Lumpur i deres nye konstellationer med henholdsvis Zhang Nan og Liu Cheng.

 

Kilde: Badzine

Læs også

Mathias Boe viser høj klasse i den indiske badmintonliga

Mathias Boe imponerede i går i den indiske badmintonliga. Ligeledes gjorde Viktor Axelsen. I går …