Michael Kjeldsen forlader TSS til fordel for KBK. Foto @ Annette Vollertzen

Michael Kjeldsen bliver ny cheftræner i KBK

Michael Kjeldsen forlader TSS til fordel for KBK. Foto @ Annette Vollertzen
Michael Kjeldsen er ny cheftræner i KBK. Foto @ Annette Vollertzen

Københavns Badminton Klub (KBK) som tidligere har haft en fast position i toppen af dansk badminton øger indsatsen for både elite og bredde. KBK er i dag igen en af Danmarks største badmintonklubber, og ønsker at skabe de bedste rammer for badmintontræning for spillere på alle niveauer. For at sætte yderligere fokus på sportslig udvikling og herunder samarbejdet mellem ungdommen og voksen-eliten har KBK ansat Michael Kjeldsen som ny cheftræner for både KBK’s ungdoms- og eliteafdeling.

Eliteudvalgsformand i KBK, Hans Sørensen udtaler:
”På trods af Danmarks position i badminton, så er dedikerede trænere en mangelvare. Det er derfor med stor glæde, vi har lavet en aftale med Michael Kjeldsen – en af de mest rutinerede og succesrige trænere, der ikke er bange for at gå nye veje. Vi er overbeviste om, at Michael og KBK er det rigtige match. Vi mangler stadig at ansætte hans assistenttræner, men det bliver klart primo april, så seniorspillerne og talentudviklingsspillerne har noget at glæde sig til i den kommende sæson. Samtidig vil jeg gerne takke Bo Rafn og Peter Steffensen for et godt stykke trænerarbejde igennem flere år, vi ønsker jer held og lykke fremover”.

Formand for ungdomsafdelingen i KBK, Kirsten Hede udtaler: 
”KBK’s ungdom har gennem de seneste år haft en klar ambition om at blive en af de bedste ungdoms-badmintonklubber i Danmark. Vores dygtige trænerstab med Emil Staack i spidsen har arbejdet målrettet på tværs af både elite- og breddespillere, og KBK ungdom har i dag en af Danmarks største ungdomsafdelinger med over 300 aktive medlemmer mellem 5 og 18 år. Vi er meget glade for og stolte over at kunne byde Michael velkommen til KBK ungdom. Michael har utrolig mange spændende ideer, kompetencer og erfaringer, som kan være med til at løfte niveauet og entusiasmen yderligere. Michael vil bl.a. være med til at sikre at vores mest talentfulde ungdomsspillere får en god overgang til seniortilværelsen. Vi glæder os meget til samarbejdet. Vi glæder os ligeledes over at kunne fastholde kontakten til Emil gennem KBK’s elitesamarbejde med Skælskør Badmintonklub, og vi vil gerne sige en stor tak for en fantastisk indsats i arbejdet med at gøre KBK helt klar til næste skridt på ”KBK-vejen”.

Ny cheftræner, Michael Kjeldsen udtaler:
”Jeg glæder mig meget til jobbet i Københavns Badminton Klub. Jeg forventer, at KBK indenfor 4-6 år vil have en af Danmarks bedste ungdomsafdelinger, samt at udvikle en seniorafdeling, hvor spillerne har ambitioner og vil træne dedikeret for at nå de opsatte mål. Specielt glæder jeg mig til at arbejde med ungdomsspillere igen. Det har jeg ikke gjort i mange år.”

Michael starter officielt samarbejdet med KBK den 1. juli 2014, men Michael er allerede nu i gang med planlægningen af den nye sæson. Denne planlægning vil bl.a. foregå i tæt samarbejde med KBK’s ungdomsspillerudvalg. Der bliver ingen ændring i Michael Kjeldsens eksisterende arbejdsopgaver hos de danske mestre fra Team Skælskør Slagelse. Dette er udelukkende en styrkelse af det i forvejen gode samarbejde imellem de to klubber.

Pressemeddelelse fra Københavns Badminton Klub

Læs også

Kjeldsen om den nye rangliste: Jeg har det svært med minuspoint

 DGI Badminton og Badminton Danmark er i gang med at finpudse den nye rangliste, som …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.