Lee Chong Wei og Morten Frost er færdige med at samarbejde.

Morten Frost og Lee Chong Wei afbryder samarbejde

Verdensranglistens nummer et Lee Chong Wei er færdig med at arbejde sammen med teknisk direktør i det malaysiske badmintonforbund Morten Frost.

Morten Frost fortæller til avisen The Start, at beslutningen om at indstille samarbejdet er truffet for at sætte fokus på Lee Chong Weis mål om at vinde VM til august.

– Beslutningen er taget for at hjælpe Lee Chong Wei til at vinde verdensmesterskabet, og jeg ønsker ham alt det bedste, siger Morten Frost til den malaysiske avis The Star.

– Jeg kommer ikke til at have noget med projektet at gøre, og det har jeg ikke noget problem med, siger Morten Frost.

Ifølge Ritzau er det danskeren selv, der har foreslået en afbrydelse af samarbejde, som minimum vil løbe til efter VM i Glasgow til august.

Lee Chong Wei udtalte tidligere på måneden, at hans tålmodighed med danskeren var sluppet op, efter nogle udtalelser af Morten Frost som han, ifølge Chong Wei, havde givet forbundstræneren Hendrawan i forbindelse med et knæskade til verdensetteren.

Her påbudede Hendrawan desuden at Lee Chong Wei under ingen omstændigheder kunne nå at blive klar til All England, men malaysieren har endnu ikke trukket sig fra de prestigefyldte mesterskaber, der skydes i gang den 7. marts i Birmingham.

Kilde: Ritzau

Læs også

Tre nye nørdede facts om badminton

Vi har her samlet tre nye nørdede facts om badminton, som du kan underholde med …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.