Odense BK har rystet posen til aftenens opgør mod Greve. Foto @Odense Badmintonklub

Odense-duo klar til finale i Kroatien

De to Odense-spillere Patrick Bjerregaard og Mikkel Normann har haft en fremragende weekend indtil videre ved Croatian International. Efter fire sejre fredag og lørdag har duoen spillet sig i finalen i morgen, hvor de blandt andet møder en nuværende Vendsyssel-spiller.

I formiddagens kvartfinale måtte Odense-spillerne dog kæmpe særdeles hårdt for videre deltagelse, men endte med at vinde med 24-22 i tredje sæt mod to slovakiske spillere. Det sender dem nu i en finale mod den nuværende Vendsyssel-spiller Zvonimir Durkinjak, der i alle tre rækker har imponeret ved turneringen. I herredouble-finalen er han makker med Filip Spoljarec der har en fortid som VEB-spiller, som danskerne nu skal forsøge at slå i morgen.

Patrick Bjerregaard missede til gengæld muligheden for en finaleplads i herresingle, efter at han i semifinalen tabte stort til norske Marius Myhre.

Semifinalen blev desuden endestation for en anden Odense-spiller Camilla Martens der efter en flot turnering tabte i tre sæt til den topseedede russiske damesingle Elena Komendrovskaja. Martens røg sammen med sin slovakiske makker i damedouble Martina Repiska også ud i semifinalen, hvor et russisk damedouble-par satte en stopper for det dansk-slovakiske par.

Herredouble-finalen spilles i morgen som den sidste kamp af finalerne ved Croatian International. Finalerne starter klokken 10.00.

Croatian International 2016

Læs også

Patrick Bjerregaard sejrede i Tyrkiet

Imens nogle danske badmintonspillere kunne nyde julen, eller forberede sig på den næste turnering efter …

2 Kommentarer

  1. Held og Lykke 🏸💪😊