Gentoftes Joshua Eipe var sikkerheden selv i sæsonens sidste opgør mod Ikast. Foto @Rico Hansen

Oprykningsfest: Gentofte vinder ligakvalifikationen med sejr i Ikast

Gentoftes ligaaspiranter vandt også den sidste kamp i Ligakvalifikationen, og kan nu se frem til ligafjer i næste sæson. Aftenens modstandere fra Ikast må en tur den anden vej. 

Med en 4-1-sejr i Ikast cementerede Gentofte her til aften sin oprykning til Badmintonligaen. Sejren kom i hus efter flere store sejre til blandt andet Gentoftes to herresingler Joshua Eipe og Mads Christophersen.

Førstnævnte slog Frederik Aalestrup 21-10 21-7, mens Mads Christophersen slog hjemmeholdets reserve Rasmus Kæseler i 2. herresingle.

Det var generelt et ambuteret Ikast-mandskab der var sendt på banen i sæsonens sidste kamp. Også i damesingle fik Ikast et stor nederlag, da Shawn Lee tabte i to sæt til Sofie Holmboe Dahl.

I herredouble fik hjemmeholdets cheftræner Sune Gavnholt sin afskedskamp mod ingen ringere end TV2 Sport-kommentatoren Jim Laugesen og Danmarkmesteren i herredouble Frederik Colberg.

Sammen med Mathias Baskjær kunne Gavnholt dog ikke afværge et nederlag, men alt i alt kan midtjyden se tilbage på en flot karriere i landets bedste række og ude i Europa især i de sene 00’ere.

Eneste optur for Ikast-holdet var en sejr i mixeddouble, hvor Susan Ekelund og Mikkel Stoffersen slog Joel Eipe og Ida Købke. Det blev dog ved den ene sejr, og dermed et 1-4-nederlag til Ikast, der i næste sæson må en tur ned i 1. division efter et svært 2016/17 i Badmintonligaen.

Ikast får Aalborg Triton med ned i 1. division fra ligakvalifikationen, der også i denne sæson har været at finde i landets næstbedste række.

Resultater: Ligakval

RSL BADMINTONLIGAEN banner

Læs også

Gentofte fik fuldt udbytte i egen hule

Gentofte tog her til aften imod Greve i anden runde af Badmintonligaen. Det blev et …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.