Boe og Mogensen i jubel. Foto @ Djarum Badminton

Optakt til sæsonfinalerne: Sprængfarlige opgør i vente i herredouble

I herredouble er der et par sprængfarlige indbyrdes rivaliseringer at se frem til ved sæsonfinalerne.

Den første store rivalisering må siges at være den mellem Boe og Mogensen og Sukamuljo og Gideon. Det danske par har flere gange udtalt sig kritisk om de to indoneseres arrogante opførsel og kontroversielle server, og de to par har også udkæmpet dramatiske kampe i sæsonen.

Specielt i starten af sæsonen var der tale om meget tætte opgør, hvor Boe og Mogensen ofte trak det længste strå. Dette ændrede sig mod slutningen af sæsonen, hvor indoneserne besejrede danskerne klart ved flere lejligheder.

Gideon og Sukamuljo har været så suveræne, som det sjældent er set på Super Series-niveau i år. Således har de taget sig af halvdelen af de i alt 12 titler, der er blevet spillet om. Det par, der er kommet nærmest på de to indonesere, er Boe og Mogensen. Danskerne har nemlig vundet to titler i år.

Boe og Mogensen figurerer også i den anden store rivalisering

I det andet potentielle store opgør er Boe og Mogensen også en af parterne. Således kan de igen støde ind i landsmændene Kolding og Conrad. De to par har udkæmpet mange store og lige opgør i årets løb. Tre af gangene har de mødtes i kvartfinalerne ved Super Series-turneringer, og hver gang er det lige akkurat lykkedes Boe og Mogensen at vinde.

Conrad har været ude og udtale for nylig, at der må være en fejl i lodtrækningssystemet, da de to par har stået til at møde hinanden rigtig mange gange i år.

Det skulle være underligt, hvis ikke minimum en af de to rivaliseringer bliver udfoldet ved sæsonfinalerne, da der først er gruppespil ved denne turnering.

Sæsonfinalerne begynder i næste uge.

 

Læs også

Bruuns blog: Jeg spillede for 10 mennesker i den tjekkiske liga

Velkommen til min blog på BadmintonBladet. Mit navn er Kim Jung Bruun. Jeg er 24 …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.