Peter Jensen vil gerne fortsætte som formand for Badminton Danmark.

Peter Jensen søger genvalg til Badminton Danmarks formandspost

Peter Jensen vil gerne fortsætte som formand for Badminton Danmark.

Den 8. juni er der repræsentantskabsmøde i Badminton Danmark. Mødet bliver afholdt i Roskilde, og der skal vælges ny formand. Eller rettere så skal der genvælges en formand, hvis det står til den nuværende, Peter Jensen, der er klar til sin fjerde periode som formand i Badminton Danmark.

– Efter min egen overbevisning så er jeg den rette formand for Badminton Danmark. I de år, jeg har været med nu, har jeg været med til at rykke vores forbund i den rigtige retning, og det synes jeg også, vi har set i løbet af de sidste år, siger Peter Jensen og uddyber:

– Igennem de sidste mange år har der været et problem i forhold til hvervning af medlemmer. Vi har haft mange medlemmer, der har forladt os, men den kurve at bremset nu. Det begynder at se bedre ud nu, og vores ”Flere giver mere”-projekt giver pote og mening.

Premier-status
I slutningen af november 2012 fik Yonex Danmark Open forlænget sin status som Premier frem til og med 2017.

– I min formandstid har jeg været med til at gøre Danmark til en badmintonmæssig supermagt. Vi har haft en Premier og vil have det i de næste fire år. Samtidig vil jeg være med til at udvikle det setup, der er omkring turneringen. Det gælder blandt andet Danish Junior Cup og helt nye tiltag for veteraner, siger Peter Jensen.

Klubber og kredse
De danske badmintonklubber og kredse har i det sidste år intensiveret samarbejdet, og det er ikke uden grund.

– Vi har i det sidste år arbejdet på, at vi skal være klubbernes forbund og servicere og hjælpe dem, endnu bedre end vi gjorde. Jeg synes, at vi er kommet et godt stykke af vejen, men jeg synes stadig, at vi kan gøre det endnu bedre. Vi skal være gode til at hjælpe klubberne med at få de unge spillere ind. Klubberne har det svært, og jeg vil gøre alt for, at klubberne får de optimale forhold, siger Peter Jensen til Badminton Danmarks hjemmeside.

Kilde: Badminton Danmark

Læs også

To nederlag til det danske UVM-hold på andendagen

Det danske landshold til UVM spillede i dag mod Kina og Taiwan, og det blev …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.