Skælskør Badminton Klub udvikler trænere og talenter

TSS træningslejr

Skælskør Badminton Klub holdt for andet år i træk sommertræningslejre i Skælskør Badminton Center. De inviterede badmintonspillere var fra Skælskør Badminton Klub og København Badminton Klub.

Emil Staack arrangerer
Træningslejrene er som forrige år arrangeret af cheftræner for begge klubber Emil Staack. Han deltager også som træner på alle tre træningslejre, men Emil Staack er også ansvarlig for at give konstruktiv feedback til de knap så erfarne trænere Mathias Kupiec og Simon Pihl.

Sommerlejrene spænder bredt
Forskellen på spillerne på de tre lejre er, at det er forskellige niveauer og forskellige årgange. Den første lejr var for de små. Den næste lejr for de lidt ældre og den sidste lejr for de ældste. Der var spillere med fra U11-U19, D-række til eliterække, fortæller Heidi Amby Jensen fra Team Skælskør-Slagelse .

God sæsonstart
Sommerferien er overstået, og det blev brugt en del kræfter på at få gjort spillerne klar til sæsonstart.

– Der har generelt været meget fokus på at få en god opstart på sæsonen. Vi har bl.a. testet alle spillerne fysisk, haft fokus på single- og doublefærdigheder og tekniktræning, fortæller Emil Staack.

Læs hele artiklen fra Skælskør Badmintons sommertræningslejre (Åbner i separat Word-dokument)

 

Læs også

Odense overrumpler TSS: Sølvvindere sendt hjem uden point

Odenses badmintonliga-mandskab leverede fredag aften sæsonens flotteste opgør, da sidste sæsons sølvvindere Team Skælskør-Slagelse blev …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.