Isabella Nielsen var en af de danskere, der havde succes i dag. Foto: Greve Badminton

Slovenia International: Tre danske par spillede sig videre fra kvalifikationen

Det lykkedes for tre danske par at spille sig videre fra kvalifikationen ved Slovenia International. 

I herredoublekategorien spillede et enkelt par sig videre fra kvalifikationen. Daniel Lundgaard og Karl Søndergaard var først oppe mod det slovenske par Miha Ivancic og Rok Jercinoviv. Og danskerne sejrede i relativt sikker stil med cifrene 21-14 og 21-15. Senere spillede de sig så klar til hovedturneingen med en snæver sejr over et ukrainsk par på 21-19 og 21-18.

I damedoublerækken var der derimod to danske par, der havde succes. Christina Busch og Amalie Terp-Nielsen vandt deres første kamp over et par fra Ukraine. Første sæt snuppede de nemt med cifrene 21-11, mens det blev tættere i andet sæt. Det lykkedes dog stadig danskerne at vinde med 21-19. I deres anden kamp var de oppe mod tyskerne Emma Moszczynsi og Annika Schreiber. I denne kamp var de endnu en gang overbevisende og sejrede med cifrene 21-13 og 21-16.

En anden damedouble, der havde succes, var Isabella Nielsen og Claudia Paredes. De hentede først på dagen en meget vigtig sejr over Filip Jagar og Luvija Buchberger. Kampen kom ud i tre sæt, hvor danskerne i det afgørende sæt lige nøjagtig trak det længste strå og vandt 22-20. Og senere viste det sig nemlig, at denne sejr betød en plads i selve turneringen, da det topseedede tyrkiske par måtte trække sig.

I alt var der syv danske konstellationer i aktion i dag, og mest skufende var det, at andenseedede Mikkel Enghøj røg ud. I morgen starter selve hovedturneringen, og der er massere af danskere i aktion.

Resultater fra Slovenia International

Læs også

Norwegian International: Dramatiske finaler udspiller sig

Ved Norwegian International var der danske finalister med i fire ud af fem rækker. Det …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.