Joachim Fischer og Christinna Pedersen var Skovshoveds første trumfs i aftenens opgør, hvor de kun skulle finde tre sejre for at gå videre til semifinalen

Stjernespækkede Skovshoved stormer videre til semifinalen

I aftes tog Skovshoved imod Højbjerg i deres anden og sidste indbyrdes kvartfinale. Favoritværdigheden lå tungt hos Skovshoved, der havde vundet den første kvartfinale 4-1 på udebane. Det stjernespækkede hold skulle derfor blot vinde tre kampe for at sikre sig pladsen i semifinalen.

Emil Holst måtte vinke farvel til revanchen

Opgøret blev startet med første herresingle og mixeddouble. I mixeddouble forsøgte Højbjerg sig denne gang med Jakob Staael og Emilie Juul Møller, mens Skovshoved som forventet stillede op med Joachim Fischer og Christinna Pedersen. Verdens nummer fire dominerede i mixeddoublen og vandt med cifrene 21-6, 21-11. Den dyre konstellation gjorde deres job og bragte Skovshoved foran fra starten af. I første herresingle ventede imidlertid et returopgør mellem Skovshoveds Emil Holst og Højbjergs Kasper Dinesen.

Kasper Dinesen vandt det forrige opgør på hjemmebane. Denne gang lagde Emil Holst ud i godt tempo og med en velovervejet offensiv. Men så begyndte fejlene at snige sig ind, og spillet blev meget langsomt. Dette spil viste sig fordelagtigt for den boldesikre Kasper Dinesen, og han vandt således første sæt. I andet sæt kom Kasper Dinesen igen godt fra start. Hans defensiv stod solidt, og han forærede intet væk. Emil Holst havde derimod stadig ved at bryde sit eget langsomme spil og de mange fejl. Kort inden opholdet vendte det dog pludselig, og nu lavede Kasper Dinesen fejlene, mens Emil Holst fandt pakkede sine egen fejl væk, og han fik dermed tvunget kampen ud i et tredje sæt.

Tredje sæt mindede imidlertid meget om første – Kasper Dinesen spillede sikkert og hurtigt, og så længe han kunne holde bolden i gang og vedligeholde sin gode defensiv, så kom fejlene som regel fra Emil Holst. Men efter opholdet begyndte Kasper Dinesen at løbe tør for kræfter, og Emil Holst kunne derfor at komme igennem med sin offensiv og gøre tredje sæt til en tæt affære. Dog sluttede kampen meget sigende med en stor brøler på nettet fra Emil Holst, hvormed Kasper Dinesen vandt med cifrene 21-17, 17-21, 22-20.

Hårdt kæmpende talent sparede damesinglen

Med en stilling på 1-1 var det nu tid til mere double. Skovshoveds Kamilla Rytter Juhl og Claudia Paredes mødte Marie Louise Steffensen og Alexandra Bøje i damedouble. Men selv med en OL-sølvvinder, så kunne Skovshoved ikke bringe sig foran i opgøret, og pigerne fra Højbjerg vandt på flot vis kampen i tre sæt med cifrene 21-15, 14-21, 18-21.

2-1 til Højbjerg, og nu skulle anden herresingle og herredouble i gang. I herresinglen ventede et spændende og lige opgør mellem to unge talenter, mens Skovshoved måtte regnes som klare favoritter i herredoublen. Carsten Mogensen og Mads Conrad mødte Højbjergs Mathias Bay-Smidt og Oliver Leydon-Davis, og selvom Højbjerg-konstellationen kæmpede bravt, så udlignede favoritterne fra Skovshoved opgøret til 2-2.

I anden herresingle krydsede Rasmus Gemke fra Skovshoved og Ramon Garrido fra Højbjerg klinger. Det var en underholdende kamp med fuldt tempo fra start til slut, og de to unge talenter matchede hinanden godt. I begge sæt var det mexicanske Ramon Garrido, der sad på førringen det meste af tiden. Men hver gang kæmpede Rasmus Gemke sig efter opholdet tilbage i opgøret og overtog førringen i sidste øjeblik. Kampen blev således vundet af Rasmus Gemke 22-20, 21-17. Skovshoved er derfor videre til semifinalen med en sejr på 3-2 over Højbjerg i deres anden indbyrdes kvartfinale.

Læs også

En rejse ind i en anden verden. Lost in Translation. 

En “maggi-terning” badminton- og dannelsesrejse med større fokus på “mennesker og kultur” end “badminton”.  FORHISTORIE …

En kommentar

  1. Det glæder en gammel skovser, så tag nu og vind et D.M. til gamle Skovshoved.
    K.H. En gammel skovser Grønært.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.