Stort mandefald i Swedish Masters

Rasmus Fladberg er kvartfinaleklar i Sverige.
Rasmus Fladberg er kvartfinaleklar i Sverige.

Der var 25 danske spillere, som var taget til Swedish Masters i Uppsala, nord for Stockholm. Lørdag er der imidlertid blot 8 spillere tilbage i kvartfinalerunderne.

Fladberg fortsat skarp
I herresinglerækken var der hele to danskeropgør i løbet af fredagen. Først slog Steffen Rasmussen Kim Bruun ud, og senere dystede Solrød-spillerne Rasmus Fladberg og Emil Holst – førstnævnte løb med håneretten. Eneste tilbageværende herresingle er netop Rasmus Fladberg, der som bekendt gik hele vejen i sidste uge i Estland og dermed er fortsat med det gode spil.

– Jeg spiller godt idag og er rigtig glad for at være i kvarten imorgen, fortæller Rasmus Fladberg til BadmintonBladet. I første kamp (mod Yuhan Tan) skulle jeg lige finde hallen, og jeg fik efter en dårlig start godt styr på banen og spillet med den rette variation kombineret med god aggressivitet. Det var derfor dejligt at hive den hjem relativt sikkert i to sæt.

– Jeg synes også, at jeg formåede at holde det spil i største dele af 2. runde kampen mod Emil. Det er jo klart, at det altid er lidt specielt at stå over for sin klubkammerat, fordi vi kender hinanden så godt på og uden for banen. Men jeg er glad for at være i kvarten.

Henri på hjemmebane
Kvartfinalen bliver et opgør mod den andenseedede, svenske hjemmebanefavorit Henri Hurskainen, som sidste sæson spillede for Lillerød.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at møde Henri imorgen. Han er på hjemmebane og har spillet godt her indtil videre, så det bliver en svær, men yderst spændende opgave at møde ham imorgen. Jeg glæder mig til udfordringen og ser frem til at spille mod hjemmebanepublikummet!

De øvrige deltagere i lørdagens program er: Line Kjærsfeldt, Marie Røpke/Line Kruse, Lena Grebak/Maria Helsbøl og Mathias Christiansen/David Daugaard. Se alle de danske resultater fra Swedish Masters 2014.

Læs også

Christiansen og Pedersen taber til olympisk mester

Mathias Christiansen og Christinna Pedersen taber i anden runde ved Indonesia Masters. Christiansen og Pedersen …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.