Mathias Boe og Carsten Mogensen

Super Series finaler 2015: Hvem kommer med?

Der er ikke længe til, at årets Super Series finaler bliver skudt i gang i Dubai. Ikke overraskende med overvejende kinesisk deltagelse; men der har også sneget sig et pænt hold fra Danmark med, heriblandt forsvarende mestre i to discipliner. Men der er også nye, spændende deltagere, der missede sidste års udgave af BWF Super Series finalerne.

Danske deltagere
Christinna Pedersen har endnu en gang kvaliceret sig til finalespillet i Dubai. Sidste år gjorde Christinna det solidt og vandt to titler, som hun nu får mulighed for at gentage i december. Sammen med Kamilla Juhl og Joachim Fischer har hun spillet sig klar i henholdsvis dame- og mixeddouble. I herredouble får Danmark to par med. Mathias Boe og Carsten Mogensen er suverænt kvalificerede, mens Mads Conrad og Mads Kolding kommer med på yderste mandat.

I herresingle er de to danske repræsentanter sikre, og har været det et godt stykke tid, Viktor Axelsen og Jan Ø Jørgensen. De øvrige herresingler, der skal dyste om førstepladsen er udover selvskrevne Chen Long, Kento Momota, Lin Dan, der ikke var med sidste år, Indiens Srikanth K, Hu Yun fra Hong Kong og Chou Tien Chen, Taiwan.

Tommy S røg
For Srikanth K fra Indien blev pladsen i Dubai et meget snævert opgør med Tommy Sugiarto, Indonesien, der kun lå 200 point efter inderen. Til gengæld er Carolina Marin, der ikke var med sidste år, helt suveræn i damesinglerækken og har med sine fine titler i det forgangne år skabt sig et flot forspring ned til sin nærmeste modstander. Et enkelt damedouble par, Tian Qing og Zhao Yunlei, Kina, har fået wild card i kraft af deres verdensmesterskab, og kun to andre europæiske double-konstallationer skal med: ægteparret Adcock og damedoublen fra Holland, Selena Piek og Eefje Muskens.

Læs også

Badmintonligaen: Skovshoved stensikkert videre til semifinalen

Sidste års guldvindere fra Skovshoved er klar til DM-semifinalen efter hurtig 3-0-føring mod Gentofte. Et …