Swiss Open: Astrup og Skaarup klar til ottendedelsfinalen

Herredoubleparret Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen stod i dag over for det hollandske par Jacco Arends og Jelle Maas. I parrenes seneste møder har hollænderne haft et overraskende godt tag på danskerne, til trods for at det danske par i øjeblikket rangerer 32 pladser højere på verdensranglisten.

Rodet affære
I et første sæt præget af fejl, og ikke det mest seværdige badmintonspil, fulgtes parrene af indtil 13-13, hvorefter danskerne viste styrken, tog føringen og til sidst vandt sættet. Hollænderne faldt en smule i tempo i andet sæt, og forsøgte forgæves i løbet af sættet at hente ind på danskernes føring, men måtte efter 35 minutters spil se sig slået 21-17 21-15. De fjerdeseedede danskerne møder nu i ottendedelsfinalen et useedet par fra Taiwan.

Emil Holst klar til førsteseedet inder
Tidligere på dagen spillede Emil Holst sig videre til ottendelsfinalerne i herresingle efter en sejr over irske Joshua Magee med 21-16 21-10. Han møder nu den stærke, topseedede inder K. Srikanth. Ligeledes var Christian Lind Thomsen i kamp i dag, men måtte se sig slået i to sæt af den syvendeseede Jen Hao Hsu fra Taiwan.
I damesingle repræsenterede Line Kjærsfeldt de rødhvide farver, men måtte også se sig slået i sit opgør mod amerikanske Iris Yang.

Senere på aftenen spiller både Flemming Quach og Viktor Axelsen i hver sin herresingle, mens også doubleparrene David Daugaard og Mathias Christiansen samt Maria Helsbøl og Lene Grebak spiller med i henholdsvis herredouble og damedouble.

Resultater fra Swiss Open

Læs også

Hong Kong Open: Skaarup og Astrup tager stor skalp

Kim Astrup og Anders Skaarup er videre til anden runde ved Hong Kong Open. Astrup …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.