Sara Thygesen og Maiken Fruergaard kunne ikke hamle op med det stærke kinesiske par i dagens semifinale ved Swiss Open

Swiss Open: Damedouble var det sidste danske islæt i Schweiz

Det næst bedste danske damedoublepar bestående af Sara Thygesen og Maiken Fruergaard skulle forsøge at spille sig videre til finalen ved Yonex Swiss Open 2017. Modstanderne var de unge og blomstrende kinesere Chen Qingchen og Jia Yifan, som ligger nummer fem på verdensranglisten.

Det kinesiske par har været overbevisende på den internationale scene lige siden, de kom frem, hvor det indtil videre er blevet til flere turneringssejre på det internationale badminton circuit. Den opgave, som Sara Thygesen og Maiken Fruergaard stod over for i dagens semifinale var derfor utrolig stor.

Danskerne kom ikke bedst ud til første sæt, hvor kineserne i høj grad dikterede spillet. Det blev kineserne ved med, hvilket danskerne ikke kunne dæmme op for. Føringen til kineserne blev større og større, som til sidst endte med en sætsejr på 12-21. Andet sæt var mere lige, hvor danskerne var godt med i duellerne. Det blev til små føringer i starten af andet sæt, men det store hul blev aldrig skabt og kineserne havde derfor styr på opgaven hele vejen igennem. Efter opholdet kom danskerne aldrig tilbage i kampen, og tvivlen hos kineserne var ikke til at spore. Det endte med en komfortabel sejr i andet sæt på 14-21 til kineserne, og dermed er det sidste danske islæt i Schweiz væk.

Følg resten af semifinalerne ved Yonex Swiss Open 2017 her.

Læs også

VM i Basel. Fortid og nutid

To rekonstruktioner.  Nostalgi #1 – Basel. 11. marts 1999. (Baseret på analog kalender fra damals!) …

2 Kommentarer

  1. Marianne Søensen

    I skriver næstbedste damedouble par, de er da danske mestre ???

  2. Udmærket piger. Der kommer en ny dag!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.