Lin Dan fik endelig sin første titel ved Malaysia Open Foto@BadmintonBladet

Swiss Open: Lin Dan viser klassen mod Shi Yuqi

Der var kinesisk dominans ved finalerne i Swiss Open i dag. I herresingle havde Lin Dan revanche til gode mod Shi Yuqi fra All England. I dag viste den kinesiske legende dog stor klasse, og han gav sin unge landsmand en æretæve

Der var kinesere i fire ud af fem finaler ved Swiss Open, og her var store stjerner som Lin Dan og Zhang Nan blandt de kinesiske spillere, der skulle spille finaler.

I herresingle udspillede der sig et meget interessant opgør. Lin Dan stod over for unge Shi Yuqi. De samme to spillere stod over for hinanden i All England-semifinalen, og her tabte Lin Dan meget overraskende til Shi Yuqi i to sæt. I dag havde Lin Dan dog tænkt dig at tage revanche. Fra stillingen 8-8 så Lin Dan sig ikke tilbage, og han fik det ene point efter det andet. 21-12 blev de klare cifre i første sæt til Lin Dan.

I andet sæt blev det ikke bedre for Shi Yuqi, som ikke kunne stoppe den kinesiske legende. Her rykkede Lin Dan fra Shi Yuqi ved stillingen 6-6, og Lin Dan endte med at tage sættet meget sikkert med 21-11. Dermed blev det til endnu en titel på CV´et for Lin Dan.

Flere kinesiske titler
Zhang Nan var sammen med makkeren Liu Cheng oppe imod landsmændene Chai Biao/Hong Wei fra Kina i herredouble-finalen. På papiret lignede det en spændende kamp, og det blev det også. Tre sæt skulle der til for at afgøre herlighederne, og her var Biao/Wei en anelse stærkere, da de vandt med 13-21, 21-16 og 21-15.

Chen Xiaoxin vandt i damesingle, Dechapol Puavaranukroh/Sapsiree Taerattanachai fra Thailand vandt i mixeddouble, mens topseedede Chen Qingchen/Jia Yifan tog sejren i damedouble.

Resultater fra Swiss Open

Læs også

Lin Dan i fare for at misse sæsonfinalerne for sjette år i træk

Lin Dan er i fare for at misse sæsonfinalerne og overraskende nok for en spiller …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.