Tine Baun er aktuel fra september i "Vild med dans".

Tine Baun blandt favoritterne i “Vild med dans”

Tine Baun er aktuel fra september i "Vild med dans".
Tine Baun er aktuel fra september i “Vild med dans”.

Badmintonspilleren Tine Baun er blandt favoritterne til at vinde den næste sæson af “Vild med dans”.

Flere i topfeltet
TV2 præsenterede sidste uge de kendisser, som skal dyste i den kommende sæson af “Vild med dans”, og på forhånd er der lagt op til hård konkurrence. Danske Spil og Betsafe har Tine Baun som en af vinderkandidaterne sammen med skuespiller Paprika Steen, vejrpigen Sara Maria Mærkedahl og gymnasten Helge Vammen  Tine Baun står i odds 5,50-6,00, mens for eksempel gymnasten Helge Vammen kan spilles til odds 6,50-10,00.

– Professionelle idrætsudøvere har traditionelt klaret sig godt i “Vild med dans”. De er som regel i god form, og så er de enormt disciplinerede og konkurrence-mindede. Derfor har vi blandt andet et godt øje til både Tine Baun og Helge Vammen, siger Betsafes oddssætter Thomas Holm.

Tidligere minister flopper
Blandt de andre kandidater til titlen finder man skuespillerne Johannes Nymark, Line Kruse og Besir Zeciri, og mens der trængsel i toppen, er der til gengæld ikke tvivl om, hvem der er den største outsider. Tidligere sundhedsminister Astrid Krag indtager en suveræn sidsteplads til odds 35-45.

– Det taler til Astrid Krags fordel, at hun er et kendt navn. Men det indebærer også en risiko for, at folk vil afstå fra at stemme på hende, fordi de er uenige i hendes politiske observans. Derudover har hun ikke en historik inden for hverken sang, dans eller skuespil. Vi tror, hun får det svært, lyder vurderingen fra Holm.

“Vild med dans” har premiere fredag 12. september på TV2.

Læs også

Danmark slutter gruppespillet af med sejr

Det danske landshold til UVM i badminton, tog her til formiddag en vigtig sejr mod …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.