I morgen møder Anders Antonsen tysk modstand for tredje gang i træk - har han regnet dem helt ud efterhånden?

Tolv blev reduceret til fem ved Bitburger Open

Torsdag blev en hård dag for danskerne ved Birburger Open. Mange af de danske spillere mødte hård modstand, men der er heldigvis stadig fem chancer tilbage, når kvartfinalerne starter i morgen.

Kun mixeddoublerne mangler i morgen

Danmark er repræsenteret i fire ud af fem kategorier i morgen. Men i mixeddoublerækken er der ikke længere nogen danskere med.

I damesingle spillede Mette Poulsen sig videre mod russiske Natalia Perminova med cifrenen 21-17, 21-13. I morgen møder hun den første-seedede vinder af French Open, He Bingjiao fra Kina, i et meget svært opgør.

I damedouble rullede tredje-seedede Maiken Fruergaard og Sara Thygesen henover tyske Eva Janssens og Ranziska Volkmann i to overbevisende sæt.

15-seedede Anders Antonsen er den eneste tilbageværende danske herresingle. Han mødte useedede Lars Schaenzler fra Tyskland, og til trods for et meget tæt andet sæt, så formåede Anders Antonsen at lukke kampen i to sæt. I morgen skal han op mod endnu en tysker.

I herredouble gik to danske par videre til morgendagens kvartfinaler. Både Kim Astrup/Anders Skaarup og Mathias Christiansen/David Daugaard overvandt deres modstandere i to sæt. Men i morgen kan kun et af parrene gå videre, da de to danske herredoubler møder hinanden i dagens første kamp.

Resultater fra dagens kampe

Læs også

TOKYO. JULI 2019

8 dage med masser af badminton, kultur, mad, togture, mennesker, oplevelser……dannelse for livet! I en …