Line Kjærsfeldt og Anders Skaarup leverede en flot præstation i dag. @Badmintonbladet

TSS vandt over Greve efter Golden Set

TSS besejrede Greve efter Golden Set. Kim Bruun leverede ellers undervejs en flot sejr mod Hans-Kristian Vittinghus. Det samme gjorde Mathias Christiansen og David Daugaard, men det var ikke nok. Anders Skaarup og Line Kjærsfeldt vandt Golden Set i overlegen stil mod Isabella Nielsen og Mikkel Delbo Larsen.

Joachim Persson og Camilla Juhler Kristiansen var oppe mod Mikkel Delbo Larsen og Isabella Nielsen. Og efter en lige start var det i den grad Greve-parret der trak fra. Med ti point i træk lukkede de reelt sættet, som endte 21-6. I andet sæt satte parret fra Greve sig fra starten på kampen og øgede kun sættet igennem, som igen endte 21-6.

Så skulle Hans-Kristian Vittinghus i aktion mod Kim Bruun i hvad der blev en højdramatisk kamp. Fra start af havde Vittinghus svært ved at finde sit spil og agerede langsomt i mange situationer. Greve-spilleren var derfor foran 11-7 ved opholdet. Denne tendens fortsatte kun efter opholdet, hvorfor det blev til en sikker 21-14-sejr. I andet sæt kom Bruun igen stærkt ud, men langsomt fik Vittinghus råbt sig ind i kampen. Derfor var Bruun kun foran med en ved opholdet. Herfra tog TSS-spilleren over, og tog ved stillingen 17-16 de fire afgørende point i træk.

I første del af tredje sæt fulgtes de to spillere ad, men Vittinghus var langt fra tilfreds med spillet og skreg tit sine frustrationer ud. Efter opholdet tog Bruun så det afgørende ryk ved at vinde fem point i træk og komme foran 16-10. For selvom Vittinghus bestemt ikke gav op, hvilket en stime på tre point i træk ved stillingen 14-19 vidnede om, var det for sent. Bruun misbrugte en enkelt matchbold, men herefter var overraskelsen i hus med en sejr på 21-18.

Sikre sejre til singlerne

Dernæst stod Mette Poulsen over for Amalie Hertz Hansen i en kamp, som Poulsen fra start af satte sig på. Før opholdet var hun dog kun foran med et par point, men herefter trak hun fra, og 18-13 blev til 21-16.  I andet sæt var det igen lige frem mod opholdet. Og historien gentog sig, da TSS-spilleren igen tog det afgørende ryk efter opholdet ved at tage tre point i træk. Herfra kørte hun nemlig sikkert kampen hjem og vandt 21-16. Dermed var TSS bagud med 1-2 i holdkampen.

Scott Evans krydsede herefter klinger med Kalle Koljonen. I første del af kampen sad Evans på spillet og var foran 11-5 ved opholdet. Mønsteret fortsatte efter opholdet, hvor Evans tog fire point på stribe og bragte sig i front med 16-7. Han vandt sættet i overlegen stil med cifrene 21-13. I andet sæt startede Evans igen godt og kom foran 7-5. Herfra trak han kun fra gennem resten af kampen og vandt suverænt med 21-9. Josephine Van Zaane og Line Kjærsfeldt rendte så ind i Rikke og Ditte Søby Hansen, som hurtigt måtte trække sig.

Flot double-sejr, men det nyttede ikke

Kim Astrup Sørensen og Anders Skaarup Rasmussens kamp var derfor afgørende. De var oppe mod Mathias Christiansen og David Daugaard. Efter en lige start tog Greve-parret styringen og efter blandt andet en stime på tre point kom de foran 11-5. De fortsatte det gode spil herefter og kom foran 13-6. Herfra blev det mere tæt, og TSS-parret kom helt op på 15-17. Og det var meget tæt hele vejen til slutningen, men Daugaard og Christiansen lukkede lige akkurat sættet med 21-19. Andet sæt startede lige, men igen var det med Greve-parret et skridt foran. Og dette fortsatte sættet ud, som de vandt 21-18.

Så var det tid til Golden Set. Det endte med, at Anders Skaarup og Line Kjærsfeldt skulle møde Isabella Nielsen og Mikkel Delbo Larsen. Kampen var indledningsvis lige, men herefter tog TSS-parret tre point i træk og kom foran 5-2. Herfra øgede de kun, og var efter mange Greve fejl foran med 11-5. Efter opholdet fortsatte tendensen, hvilket bragte Kjærsfeldt og Skaarup foran 15-7. De vandt sættet i sikker stil med 21-10.

Dermed er Greve langt fra top 4.

Resultater fra hele holdkampen 

RSL BADMINTONLIGAEN banner

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …