Fra venstre Sia Berg, Julie Dawall Jakobsen og Irina Andersen der tog topplaceringerne i Broagers U15E

Turneringsreferat: U15E Broager

Fra venstre Sia Berg, Julie Dawall Jakobsen og Irina Andersen der tog topplaceringerne i Broagers U15E

Broager og Sønderjylland var vært for sæsonens 2. turnering i U15 Elite. Igen var de rene herrerækker imødeset med spænding, dels for at se om uforudsigeligheden ville fortsætte, men også for at se om forhåndsfavoritterne ville leve op til forventningerne.

Herresingle
Herresingle viste sig igen som meget åben. Semifinalerne gav overraskende sikre sejre til Malte Ringstrøm over Christoffer Elbrønd, som havde slået den topseedede med 21-13 21-15. Frederik Müller slog sikkert Søren Hald med 21-11 21-7, i øvrigt var begge seedede og kom videre fra puljerne, hvilket jo er en overraskelse i sig selv.

Finalen blev en sej omgang hvor Malte Ringstrøm længe lignede en taber, men vendte kampen efter matchbold og kunne slå sidste bold ned til sejr 14-21 22-20 21-15.

Herredouble
Herredouble var igen en række, hvor de fleste par kunne rejse hjemmefra med håb om at gå hele vejen. Det blev dog til en finale imellem de 2 par som havde vundet henholdsvis Langenfeld og Hillerød. Jakob Lindqvist og Kristoffer Weesgaard vandt semifinalen over Jakob Balling/Mads Thøgersen og Rasmus Kæseler/Mathias Bjerring slog Søren Hald /Paw Eriksen. Finalen var velspillet, og måske var det lidt rutine, som gjorde udslaget for Jakob og Kristoffer, som vandt 21-19 21-15.


Damesingle
Damesingle var forudset med nogen spænding, fordi lodtrækningen havde givet en meget stærk nederste halvdel af lodtrækningen. Ranglistens nr. 2-3-4-malmø-vinderen og yderligere en kvartfinalist fra sidst samlet i nederste halvdel.

Semifinalerne endte dog med de seedede spillere, Irina Andersen vandt sikkert over Alexandra Bøje med 21-10-21-12 og bundseedede Julie Dawall Jakobsen slog Sia Berg med 21-15 21-19. Finalen blev igen vundet af Irina over Julie, denne gang 21-19 21-19 i en velspillet finale på et meget højt niveau.


Damedouble
Damedouble gav igen en finale med de top- og bundseedede, Julie Dawall Jakobsen og Cecilie Finne-Ipsen slog i semifinalen Johanna Magnusson og Sofie Nielsen med 13 og 15. Irina Andersen og Sia Berg slog Thea Friis Illum og Lykke Rasmussen med 15 og 11. Finalen blev vundet af Julie og Cecilie i 2 sæt med 21-15 og 21-19.

De bedst placerede mixeddoubler i Broagers U15E. Fra venstre Julie Dawall Jakobsen, Kristoffer Weesgaard, Cecilie Finne-Ipsen og Jakob Lindqvist

Mixeddouble
Mixdouble endte også med en finale mellem de top- og bundseedede, men vejen til finalen er ikke nær så enkel i mix som den måske er i damedouble. Flere overraskelser under vejs og mange tætte kampe viser at mix måske er en mere åben række end hvad man lige skulle tro. Christoffer Elbrønd og Ida Marie Kristensen spillede en flot turnering og slog de 3-4 seedede under vejs mod semifinalen hvor de stod overfor Cecilie Finne-Ipsen og Jakob Lindqvist. Semi blev dog endestation for Christoffer og Ida Marie men med 15-15 i 3. sæt var de meget tæt på yderligere en overraskelse. Jakob og Cecilie løb dog med sejren til slut 21-14 22-24 21-15.

Finalemodstanderen skulle findes imellem Julie Dawall Jakobsen / Kristoffer Weesgaard og Sia Berg / Jakob Godt Hansen og de kampe plejer at være lange, næsten altid 3 sæt og mega tætte. Og spillerne ville jo ikke skuffe tilskuerne og det blev som det plejer at være, en gyser i 3 sæt hvor Julie og Kristoffer til slut vandt 21-16 18-21 21-19. Finalen blev til slut vundet af Julie og Kristoffer med 21-15 21-19 i en knap så velspillet finale som viser af de 4 spillere kender hinanden utrolig godt med styrker og svagheder.

Læs også

Mathias Thyrri efter Dutch International: “Jeg glæder mig allerede til at komme ud og spille igen”

Ved sidste uges Dutch International lykkedes det de danske spillere at sikre hele tre finalepladser. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.