Frederik Søgaard vandt tre rækker i Grindsted U17E

U17E Grindsted: Tredobbelt triumf for Odenses Frederik Søgaard

Frederik Søgaard vandt tre rækker i Grindsted U17E

Indlæg fra OBK´s hjemmeside.

Det blev til en tredobbelt triumf for Odense Badminton Klubs stortalent Frederik Søgaard ved U 17 elite stævnet i Grindsted den 29.-20. september.

På trods af at Frederik Søgaard netop rykket op som U 17 spiller, og dermed er førsteårsspiller i rækken, løb han med førstepladsen i alle tre kategorier i turneringen i Grindsted.

Turneringen i Grindsted har ry for at være lidt af en ”udfordring”, idet stævnet afvikles i den store multihal ”Magion” i Grindsted, hvor spillerne lige skal kigge en ekstra gang for at finde de rigtige linjer på banen og samtidig vænne sig til lyset i hallen.

Det generede tilsyneladende ikke unge Frederik Søgaard, der bare spillede flot derudad. Inden turneringen havde overvejelsen gået på, om Frederik skulle stille op i alle tre kategorier, idet kampene i U 17 rækken er noget hårdere end sidste år i U 15.

Beslutningen blev alle tre, og selv om det trak tænder ud i nogle af kampene vandt Frederik i suveræn stil finalen i herresingle med 21/6 og 21/14 over Anders Antonsen, Aarhus AB, og sammen med de faste makkere Joel Eipe, Skovshoved og Julie O. Jensen, Lillerød vandt han også doublerne sikkert.

En kraftpræstation af de helt store, 13 kampe i alt og heraf de 6 om søndagen, med kun et kvarters pause imellem flere af kampene. Hvis det overhovedet er sket før, så skal man vist lede længe efter sidste gang en dreng i U 17 har vundet alle tre rækker, og så som førsteårs spiller!

OBK’s cheftræner Lennart Engler understreger, at Frederiks resultater lover godt for fremtiden.

”Frederik har med skridtet op som førsteårs U 17 virkelig vist sit kæmpepotentiale, og turneringen i Grindsted sætter en tyk streg under, at Frederik Søgaards 3 finaler i Lillerød ved sæsonens første U 17 elitestævne for en måned siden på ingen måde var en tilfældighed.

Med resultaterne topper Frederik Søgaard U 17 ranglisterne i alle 3 kategorier

Læs også

To nederlag til det danske UVM-hold på andendagen

Det danske landshold til UVM spillede i dag mod Kina og Taiwan, og det blev …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.