Maria Helsbøl skifte til Solrød er nu officielt. Foto: FZ Forza

Værløse og Maria Helsbøl er klar til at kæmpe i Badmintonligaen

Maria Helsbøl spiller for Værløse Badminton. Foto: FZ Forza

I Badmintonligaen har Værløse Badminton vanen tro fokus på sammenhold, og så har de ifølge cheftræner Tanja Berg et sikkert kort i Tine Baun. BadmintonBladet har talt med Tanja Berg om den kommende Badmintonligasæson.

Svækkelse af damesiden
Over sommeren valgte Anne Skelbæk at skifte til Skovshoved. Spillertab er desværre noget, som er sket gentagne gange for Værløse i de sidste par sæsoner, fortæller Tanja Berg , og derfor starter Værløse Badminton badmintonligasæsonen med et lidt svagere hold, end de sluttede.

Men selvom Tanja Berg mener, at Værløse Badminton kommer lidt svækket ind til sæsonen, er der stadig stærke piger i Værløse, hvor Tine Baun og Maria Helsbøl er gode støtter i henholdsvis single og double.

Talentfuld anden herresingle
På herresiden forventer Værløsetræneren sig en del af en spiller som Mikkel Mikkelsen. Tanja Berg mener, at han kan komme ind og vinde 2. herresingle på trods af hans unge alder.

Talentfulde Mikkel Mikkelsen spillede sidste sæson hovedsageligt for Værløses andethold i 1. division, men en god kamp mod AB Aarhus, hvor han vandt i tre sæt mod Flemming Quach, har givet trænerstaben tro på, at han er klar til 100% at tage skridtet op i Badmintonligaen.

“Big Three” dominerer
Man kender fra engelsk fodbold det fænomen, at ”Big Four” (Liverpool, Arsenal, Manchester United og Chelsea) i en årrække havde patent på top-4 placeringerne.

Tanja Berg forventer, at der i næste sæson kommer et felt med ”Big Three” bestående af Greve Badminton, Team Skælskør-Slagelse og Skovshoved Badminton. De resterende hold vil være meget tætte, men “Big Three” vil komme til at køre deres eget løb. Tanja Berg håber, at det ikke udmønter sig i alt for mange store sejre, da charmen ved badmintonligaen netop er de tætte kampe og mulighederne for overraskelser.

Sammenhold er nøglen
Nøglen for Værløse er stadig, at det gode sammenhold løfter holdet, fortæller Tanja Berg, og målsætningen om at forblive i Badmintonligaen, derfor kan opfyldes. Det vil være på trods af, at nogle af de andre klubber er i en helt anden økonomisk liga.

Første udfordring
Første kamp for Tanja Berg, Tine Baun, Maria Helsbøl og de andre fra Værløse Badminton er d. 3. september ude mod Team Skælskør-Slagelse. Sidste år spillede de to hold mod hinanden to gange, og begge gange blev det til en sejr på 4-2 til vestsjællænderne.

RSL BADMINTONLIGAEN banner

Læs også

Mikkelsen efter kneben sejr: Vores første føring er ved 20-19 i andet sæt

Mikkel Mikkelsen og Mai Surrow var tæt på at ryge ud i anden runde af …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.