Lee Chong Wei har pådraget sig en skade, der formentlig holder ham ude af årets All England-turneringen.

Verdens nummer et misser All England-turnering

Ifølge det malaysiske netmedie The Star må tilskuerne til den traditionsrige All England-turnering se bort fra en af verdens allerbedste spillere, når turneringen spilles i starten af marts. 

Sidste år måtte alverdens tilskuere chokeret se til, da verdens nummer et Lee Chong Wei røg ud af All England allerede i første runde.

I år bliver det endnu værre for det engagerede kuld tilskuere i Birmingham, da 34-årige Lee Chong Wei ifølge sin træner, den tidligere verdensmester Hendrawan, har pådraget sig en skade, der kommer til at holde Chong Wei ude af årets turnering.

– Han (Lee Chong Wei, red.) er helt sikkert ude af All England. I den alder, som han har, så er en af de store udfordringer skader. Vi håber, at han vil komme sig, udtaler Hendrawan til The Star.

Nye træningsfaciliteter får skylden
Den malaysiske forbundstræning var ifølge The Star netop rykket ind i nye omgivelser i Kuala Lumpur, hvor et helt nyt badmintongulv lå klar til landsholdet. Her skulle Lee Chong Wei efter sigende have pådraget sig den skade, der nu betyder en pause på op til seks uger.

Det er det venstre knæ, der giver Lee Chong Wei problemer, og som formentlig ender med at holde ham ude af All England, der spilles i tidsrummet 7. – 12. marts i Birmingham.

Kilde: The Star

Læs også

Hongkong Open: Bliver fjerde gang lykkens gang for Kolding og Conrad?

I denne uge risikerer Mads Kolding og Mads Conrad at møde deres landsmænd Mathias Boe …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.