Viktor Axelsen færdig ved Singapore Open

Den koreanske badmintonspiller Son Wan Ho har i de seneste uger mødt Viktor Axelsen hele to gange. Uden held. I dag blev tredje gang så lykkens gang for koreaneren, der i tre sæt slog danskeren med cifrene 14-21 21-12 21-7.

Viktor Axelsen har været godt spillende ved disse ugers Super Series-turneringer, hvor han blandt andet for to uger siden var i finalen ved India Open. I dag fortsatte han fra start med det spil, og han havde ingen større problemer med at vinde første sæt 21-14.

Fra starten af andet sæt var det en mærkelig frustreret Viktor, som havde svært ved at få overtaget i den vindfyldte Singapore Indoor Arena, som turneringen i denne uge bliver spillet i. Koreaneren var først til 11, og han så sig ikke tilbage før sættet var i hus ved 21-12 i koreansk favør.

I afgørende sæt var der ingen håb og gejst at spore hos Viktor Axelsen, som taber tredje sæt uden overhovedet at have været spillemæssigt med. Et nederlag der kom som et lyn fra en klar himmel, og som de færreste ville have gættet på efter et velspillet første sæt fra den unge dansker.

Viktor Axelsen har nu et par ugers fri til at restituere ovenpå tre hårde uger i Asien, inden EM i Frankrig skydes i gang sidst på måneden.

Senere i dag spiller det sidste danske islæt i turneringen Hans-Kristian Vittinghus sin ottendedelsfinale mod indonesiske Tommy Sugiarto.

Du kan se alle resultaterne fra Singapore Open via linket herunder.

Singapore Open 2016

Læs også

Stor dansk søndag i Malaysia: Fuld titelhøst på finaledagen

Den danske verdensmester Viktor Axelsen og damedoublen Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl sikrede søndag …