Viktor Axelsen skifter tilbage til Odense efter to år i Værløse. Foto @ Annette Vollertzen

Viktor Axelsen skifter tilbage til barndomsklubben

Efter to år i Værløse skifter Danmarks højest rangerende herresinglespiller Viktor Axelsen tilbage til Odense Badminton Klub. Viktor Axelsen er født og opvokset blot få hundrede meter fra klubben, som han er været medlem af siden han startede til badminton som seksårig.

Og den 22-årige Axelsen ser frem til igen at blive en del af Odense Badminton Klub, som han kalder sit andet hjem.

– Det er stadig København og Brøndby-træningen der tæller, men jeg flytter nu min klubadresse tilbage til Odense. Jeg har boet i OBK siden jeg var lille, så det er nærmest mit andet hjem. Jeg var bl.a. i OBK her søndag morgen og træne, og det er som at komme hjem. Når man står for at flytte hjemmefra, så føler man, at hele verden står åben og der kommer nye muligheder. Men når man som jeg har boet i København i næsten 5 år og rejst verden rundt med vores sport, så kommer man til at tænke lidt over livet. Lidt om det man kommer fra, lidt af det man har med sig i bagagen. Og man respekterer mere og mere ens opvækst og historie, fortæller Viktor Axelsen til Odense Badminton Klubs hjemmeside.

Set med Badmintonliga-briller skal vi dog ikke sætte næsen op efter, at Viktor Axelsen bliver en integreret del af Badmintonligaen og det fynske ligahold lige foreløbig. Viktor far og manager Henrik Axelsen fortæller til Odense Badminton Klubs hjemmeside, at der er flere spændende årsager til, at Viktor nu vender tilbage til barndomsklubben, men at konkrete informationer herom først bliver offentliggjort i løbet af de næste uger.

– Der er kommet flere attraktive tilbud om en plads på et ligahold herhjemme, men lige nu gælder det udvikling af Viktors Verden og det betyder, at der skal være plads til at fokusere og gi’ luft til udvikling – og luft til at forfølge sine drømme – at komme tættere på det at blive den bedste i verden, fortæller Henrik Axelsen til OBKs hjemmeside.

I Odense Badminton Klub er de til gengæld meget glade for igen at kunne byde Viktor velkommen i klubben, der igennem årene med stolthed og spænding har fulgt med i hans udvikling på de største badmintonscener.

– Døren har altid stået åben for Viktor til at komme og træne i OBK. Han er en kæmpe inspiration for alle i OBK, lige fra vore U11-spillere og til de unge talenter på vores ligamandskab. Vi har i OBK med både glæde og stolthed fulgt den fantastiske udvikling som Viktor har gennemgået de seneste sæsoner, og det er kæmpestort for alle i OBK at Viktor er tilbage i klubben, siger formand for OBK Henrik Kryger.

Kilde: Odense Badminton Klub

Læs også

Nyrenoveret stjernearena venter de danske spillere ved Indonesia Masters

Et hav af danske spillere er med ved denne uges store badmintonturnering Indonesia Masters, som …