Foto: @BamintonBladet

EM optakt: Fire titler skal forsvares

Loading

Herredouble

Der er tre tidligere EM-vindere i herredouble med ved dette års EM. Det er topseedede Mathias Boe/Carsten Mogensen (2012) og 4.-seedede Ivanov/Sozonov (2014) samt de forsvarende mestre, 2.-seedede Mads Kolding/Mads Conrad (2016).

Herredouble er den kategori, hvor Danmark er bedst seedet i. De tre højestseedede par er alle danske. Det er udover de nævnte 3.-seedede Kim Astrup/Anders Skaarup.

Favoritter er Mathias Boe/Carsten Mogensen, der vandt Superseries-turneringen Singapore Open forrige uge. Det niveau har ingen af udfordrerne på nuværende tidspunkt. Spørgsmålet er, om veterandoublen kan finde motivationen i at genvinde EM-titlen.

Med i alt fire danske par i programmet, vil der højst sandsynligt blive adskillige rene danskeropgør undervejs. Udfaldet af disse vil afgøre, hvem der løber med trofæet, da hverken russerne eller OL-bronzevinderne Langridge/Ellis fra England har vist spillet hidtil i 2017 til at true danskerne.

Se lodtrækningen i herredouble til EM 2017

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …

En kommentar

  1. Jeps Fischer/Pedersen kan lave hattrick, men Christinna kan faktisk lave et double hattrick! Det har ingen før gjort skriver Badminton Europe. (det er nu for 4. gang i træk damedoublen kan vinde) Så 7 gange EM guld kan Christinna nå op på og det er dansk rekord. Det samme kan Kamilla Rytter Juhl, der i forvejen har rekorden med 6 mesterskaber. I øvrigt i træk i enten mix eller damedouble siden 2006! Ret vildt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.