De danske herresingler har leveret det ene imponerende resultat efter det andet det seneste halve år. Foto @ Annette Vollertzen

Vild lodtrækning til Japan Open!

Revanchekamp for Boe og Mogensen
Mathias Boe og Carsten Mogensen må glæde sig til at rejse til Japan. De skal nemlig møde Liu Xiaolong og Qiu Zihan allerede i første runde. Det var de to kinesere, der ekspederede danskerne ud af VM i kvartfinalen. I semifinalen venter et potentielt møde med de nykårede verdensmestre, Mohammad Ahsan og Hendra Setiawan fra Indonesien.

De to øvrige danske par skal begge op mod hård modstand i form af to seedede par. Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding møder Chai Biao og Hong Wei fra Kina (4), mens Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmusen har trukket Lee Sheng Mu og Tsai Chia Hsin fra Taiwan (8).

I damedouble skal VM-sølvvinderne Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl op mod Yuki Fukushima og Sayaka Hirota fra Japan. Hvis danskerne når frem til kvartfinalen, venter der dem formentlig et opgør mod de to stærke indonesere, Greysia Polii og Nitya Krishinda Maheswari, der fik bronze til VM.

Christinna og Kamilla har aldrig slået de to indonesere, der fører 4-0 i indbyrdes opgør. Sidste gang de mødtes var ved VM i Ballerup, hvor indoneserne vandt i to sæt.

Efter Mads Pieler Kolding og Kamilla Rytter Juhls stop er der kun et enkelt dansk par i mixdouble, nemlig Joachim Fischer Nielsen og Christinna Pedersen. De har trukket et par kvalifikationsspillere i første runde og kan i anden runde rende ind i Lee Yong Dae og Lee So Hee fra Korea.

Danmark sender ikke nogle damesinglespillere af sted til Japan Open.

Programmet kan ses i Excel-format her.

Læs også

Stor dansk søndag i Malaysia: Fuld titelhøst på finaledagen

Den danske verdensmester Viktor Axelsen og damedoublen Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl sikrede søndag …